Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Právě že ano 21 - létala -2125 km (M = 2,05) na svou dobu to byla hodně žhavá roura.
Měnitelnou geometrii měla pak migina 23
Oba typy létaly v české armádě . Odkroutil jsem si u nich ZVS
A ještě v té době lítali Su-22 -nejpekelnější stroj všech dob na české obloze Zvuk při startu s forsáží dokázal z těla vyklepat i hmotu tužší než jen duši
Jojo, Su-22 letaly v Namesti. Pamatuju si, jak jsem jako kluk jezdil nekde k Popuvkam koukat na starty. Ten rachot s jakym se davaly do pohybu stal za to A nejhezci to bylo po setmeni, jak ten kuzel mizel do tmy (z toho mistni museli byt opravdu hrozne nadseni).
přidám jednu z mnoha příhod z letáni s heli 500
Jednou si z vesela litam a kouka na me banda mladejch co chodej jen na nas kopec hulit a čučet na mesto. Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.
1one píše:Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.
Proč, vždyť je přece vidíš tak se jim vyhneš, ne? Jde o to že si "normální" lidi vůbec neuvědomují jak může být RC model a zvlášť vrtulník nebezpečný. Vždyť je to přece jenom taková hračka...
1one píše:Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.
Proč, vždyť je přece vidíš tak se jim vyhneš, ne? Jde o to že si "normální" lidi vůbec neuvědomují jak může být RC model a zvlášť vrtulník nebezpečný. Vždyť je to přece jenom taková hračka...
Vrtulnik neni letadlo abych stim lital kilometr od sebe ,normalne mi vlezly do letove drahy a přistat nebylo taky kde...
.... ty voe, to nevíš, že už jsou taky na 2,4???.... No jo, vždť už jsme to tu psali - lidi jsou různé.... Poletuju si s Mentorem a partička zlaté mládeže něco pokřikovala v tom smyslu jako: tak už s tím třískni vole, .. rozbi to ať je prdel... no a já přistával na pohodu, nedal jsem na kecy, nicméně frajerská botička zakopla o drneček... a byl na zádech. Tak následoval výkřik - spadlo ti to Máchale...
geo píše:.... ty voe, to nevíš, že už jsou taky na 2,4???.... No jo, vždť už jsme to tu psali - lidi jsou různé.... Poletuju si s Mentorem a partička zlaté mládeže něco pokřikovala v tom smyslu jako: tak už s tím třískni vole, .. rozbi to ať je prdel... no a já přistával na pohodu, nedal jsem na kecy, nicméně frajerská botička zakopla o drneček... a byl na zádech. Tak následoval výkřik - spadlo ti to Máchale...
Skoro bych řekl že u těch mladých platí taková úměra : čím větší sr.čka to je tak tím je drzejší.To ale pro zasmání moc není