Pro zasmání

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od BOSS8 »

Právě že ano 21 - létala -2125 km (M = 2,05) na svou dobu to byla hodně žhavá roura.

Měnitelnou geometrii měla pak migina 23
Obrázek

Oba typy létaly v české armádě . Odkroutil jsem si u nich ZVS
A ještě v té době lítali Su-22 -nejpekelnější stroj všech dob na české obloze :lol: Zvuk při startu s forsáží dokázal z těla vyklepat i hmotu tužší než jen duši :lol:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
GP

#92 Příspěvek od GP »

Jojo, Su-22 letaly v Namesti. Pamatuju si, jak jsem jako kluk jezdil nekde k Popuvkam koukat na starty. Ten rachot s jakym se davaly do pohybu stal za to :) A nejhezci to bylo po setmeni, jak ten kuzel mizel do tmy (z toho mistni museli byt opravdu hrozne nadseni).
1one

#93 Příspěvek od 1one »

přidám jednu z mnoha příhod z letáni s heli 500
Jednou si z vesela litam a kouka na me banda mladejch co chodej jen na nas kopec hulit a čučet na mesto. Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
Kovboj

#94 Příspěvek od Kovboj »

1one píše:Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.

Proč, vždyť je přece vidíš tak se jim vyhneš, ne? :wink:
Jde o to že si "normální" lidi vůbec neuvědomují jak může být RC model a zvlášť vrtulník nebezpečný. Vždyť je to přece jenom taková hračka... :roll:
1one

#95 Příspěvek od 1one »

Kovboj píše:
1one píše:Lítam si a oni se najednou seberou a jsou předemne a začnou si hazet s sfeesbeečkem o 5 lidech....tak jsem se jim marne snažil vysvětlovat jestli nejsou náhodou tak trošku dementní.

Proč, vždyť je přece vidíš tak se jim vyhneš, ne? :wink:
Jde o to že si "normální" lidi vůbec neuvědomují jak může být RC model a zvlášť vrtulník nebezpečný. Vždyť je to přece jenom taková hračka... :roll:

Vrtulnik neni letadlo abych stim lital kilometr od sebe ,normalne mi vlezly do letove drahy a přistat nebylo taky kde...
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
robotmz

#96 Příspěvek od robotmz »

a to FSB malo koľko MHz 800 alebo 1066 ? :lol: :lol:
geo
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od geo »

.... ty voe, to nevíš, že už jsou taky na 2,4???.... :lol: :lol: No jo, vždť už jsme to tu psali - lidi jsou různé.... Poletuju si s Mentorem a partička zlaté mládeže něco pokřikovala v tom smyslu jako: tak už s tím třískni vole, .. rozbi to ať je prdel... no a já přistával na pohodu, nedal jsem na kecy, nicméně frajerská botička zakopla o drneček... a byl na zádech. Tak následoval výkřik - spadlo ti to Máchale... :evil:
geo
Rotvík

#98 Příspěvek od Rotvík »

BOSS8 píše:Měnitelnou geometrii měla pak migina 23
Obrázek

A ještě 27 i když to je tak trochu totéž. :)
Rotvík

#99 Příspěvek od Rotvík »

geo píše:.... ty voe, to nevíš, že už jsou taky na 2,4???.... :lol: :lol: No jo, vždť už jsme to tu psali - lidi jsou různé.... Poletuju si s Mentorem a partička zlaté mládeže něco pokřikovala v tom smyslu jako: tak už s tím třískni vole, .. rozbi to ať je prdel... no a já přistával na pohodu, nedal jsem na kecy, nicméně frajerská botička zakopla o drneček... a byl na zádech. Tak následoval výkřik - spadlo ti to Máchale... :evil:

Skoro bych řekl že u těch mladých platí taková úměra : čím větší sr.čka to je tak tím je drzejší.To ale pro zasmání moc není :(
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od BOSS8 »

Rotvík píše:A ještě 27 i když to je tak trochu totéž. :)

Upravená 23 .
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od BOSS8 »

Obrázek

JARO JE KDYŽ ..... KOUKAJ HOLKÁM PUPÍKY :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od arda1 »

A jdu blejt velebnosti. :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:A jdu blejt velebnosti. :lol: :lol: :lol:

A prooooč? Mně se C-17 dycky líbila :lol: :lol: :lol:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
MYSAK

#104 Příspěvek od MYSAK »

C-17 je slaby kafe.. tohle bych prirovnal spis k Mrije :lol:
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#105 Příspěvek od rampa_mckvak »

BOSS8, arda1, Lindbergh, MYSAK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“