malý odběr z aku

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
JMalik

#16 Příspěvek od JMalik »

Baterka není na odchodu, ta už je úplně na kaši.
(Mírně podivné se mi jenom zdá, že jsi tenhle stav neidentifikoval už při nabíjení)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od arda1 »

Pokles napětí skoro o 4V je myslím dost vypovídájící- jsou měkký jako hrom. :wink:
ICQ 638556901
klasik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od klasik »

Při nabíjení jsem nic nekontroloval. Používám jednoduchý nabíječ a balancér Graupner bez displeje. Zkusím zapojit Wats Up při nabíjení a zkontrolovat dodaný náboj.
jednou to poletí
JMalik

#19 Příspěvek od JMalik »

klasik píše:Při nabíjení jsem nic nekontroloval. Používám jednoduchý nabíječ a balancér Graupner bez displeje. Zkusím zapojit Wats Up při nabíjení a zkontrolovat dodaný náboj.

Tím to moc nezjistíš. Myslel jsem, že máš nějakou informaci , jak vzrůstá napětí té sady při nabíjení.
Tyhle nabíjecí stroje, kde nic nevidíš, nejsou nejvhodnější, pokud to myslíš s létáním trochu vážně.
klasik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od klasik »

Budu muset investovat postupně. Nejdřív tu baterku a pak se poohlédnu po nabíječi.
Zatím se pokusím nastudovat nějaké testy nabíječek abych správně vybral - fin. zdroje nejsou bohužel neomezené. :cry:
jednou to poletí
LV
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od LV »

klasik píše:Budu muset investovat postupně. Nejdřív tu baterku a pak se poohlédnu po nabíječi.
Zatím se pokusím nastudovat nějaké testy nabíječek abych správně vybral - fin. zdroje nejsou bohužel neomezené. :cry:

Hlavne nečítaj "nezávislé" testy od platených testovačov v časopisoch :!:
Skôr si prečítaj skúsenosti užívateľov na fórach a na vyhodnotenie použi vlastnú hlavu a úsudok... Šetrí to peniaze.
Nie vždy všetko značkové a drahé je dobré, a nie vždy všetko lacné vyjde najlacnejšie...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“