Free Spirit Solo
a jejda,to se ani neda dost dobre popsat,no,vezmi FS solo,domluv se s kamosema a vyrazte na pivko a uvidis.Po cca 3 pivech se zacnou dit veci
najednou obletis cely lokal,sednes jen tak a v pohode na baru,vetsina hostu je tim nadsena a pokud jim nebudes vyfoukavat popelniky a padat do jidla,budou dokonce nekteri i tleskat
Ale pozor! tohle vse zkousej do max. 5 piva! 
- Skazik
- Kontaktovat uživatele:
njn ale ten dvourotorak sis koupil kvůli tomu, aby ses na něm naučil relativně zadarmo nebo za pár korunových oprav. Věř mi, že se ti bude ještě hodit. Já sem začínal na free spiritu, čili jsem nikdy před tím nedržel dvourotor v rukách. Naučil jsem se s free spiritem viset, nějaky kolečka a tak. Problém je ale v tom, že když to posereš na tom tvým spiritkovi, nestane se nic, popřípadě opravís za pár korun. Když jsem to podělal já, stálo mě to pokaždé kolem 500 v průměru. Zjistil jsem, že v krizových situacích nemám dost rychlé reakce. Venku je to samozřejmě něco jinýho. Tam máš relativně dost času na všechno. Ale se spiritem si venku zalítáš jen za naprostého bezvětří a to je málokdy. Koupil jsem tedy Free spirit solo a učím se pěkně zase viset proti sobě, viset kolmo atd. atd. při lítání s jednorotorem už si chyby dovolovat nemůžes. Prostě při letu nesmíš přemýšlet nad tím, za kterou páku tahat. Na to není čas. To si výborně vypiluješ s tím koaxem. Dej na mě. Nelítej žádny blby osmičky a rychly otočky. To zvládne z koaxem každej. Ale naleť si nad stul a přistávej čumákem ksobě a bokem k sobě. Zkus to. není to tak jednoduchy jako osmičky a kolečka co???
Auta: REVO 3,3, Schumacher Cougar SV, HPI Bullet ST FLUX, Himoto
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
Re: help
Co že jsi to ulomil?mattycz píše:Tak a je to, podařila se mi ulomit hřídelka z ozubeným kolečkem která ovládá táhlo serva - to jsem asi v prd..i že ? nikde jsem tenhle díl neviděl prodávat, jen celej příjimač. je nějaké řešení ? díky
[/i]
ICQ 638556901
jsem začátečník nevím jak se to jmenuje
ale tady https://www.rczona.cz/index.php?option= ... &Itemid=26 je to ta hřídelka co je zakončená ozubeným kolečkem
ale tady https://www.rczona.cz/index.php?option= ... &Itemid=26 je to ta hřídelka co je zakončená ozubeným kolečkem