Free Spirit Solo
Free Spirit Solo
Ahoj, pořídil jsem si FSS a teď se s ním seznamuji! opravdu to není úplně tak jednoduché se s ním naučit, dá to trochu práce.Ale k věci, včera jsem trimoval a trimoval až jsem ho nastavil ke své spokojenosti, jen mám jeden problém, nevíte proč vrtulník létá lépe dozadu než dopředu !!!!!
I když mi visí tak pohyb dopředu je takový zpomalený a moc se mu nechce, kdež to dozadu reaguje hned ?
I když mi visí tak pohyb dopředu je takový zpomalený a moc se mu nechce, kdež to dozadu reaguje hned ?
Re: Free Spirit Solo
Mas ho tezsi na zadek,dej do cumaku nejake zavazicko.mattycz píše:Ahoj, pořídil jsem si FSS a teď se s ním seznamuji! opravdu to není úplně tak jednoduché se s ním naučit, dá to trochu práce.Ale k věci, včera jsem trimoval a trimoval až jsem ho nastavil ke své spokojenosti, jen mám jeden problém, nevíte proč vrtulník létá lépe dozadu než dopředu !!!!!
Re: Free Spirit Solo
díky, stačil by třeba špendlík či napínáček ?
FSSolo - problém
Tak mám jeden problém. Po sériích né moc úspěšných letů a výměny
kabinky, vyvažovací hřídele, a T-Shape držáku jsem nyní vrtulník znovu sestavil našteloval a mám problém !!! Už jsem se ho naučil trochu ovládat, ale on nějak zlobí. Při svižnějším letu dopředu a následné rychlé otočce , se vrtulník rozhoupe do stran a spadne houpavým pohybem k zemi. Nevíte kde je problém ?? Není to jeho vlastnost ??? A nebo jsem ho špatně sestavil nevím, ale jinak poslouchá a visí na místě.Poraďte prosím
Děkuji !
kabinky, vyvažovací hřídele, a T-Shape držáku jsem nyní vrtulník znovu sestavil našteloval a mám problém !!! Už jsem se ho naučil trochu ovládat, ale on nějak zlobí. Při svižnějším letu dopředu a následné rychlé otočce , se vrtulník rozhoupe do stran a spadne houpavým pohybem k zemi. Nevíte kde je problém ?? Není to jeho vlastnost ??? A nebo jsem ho špatně sestavil nevím, ale jinak poslouchá a visí na místě.Poraďte prosím
Děkuji !