Byl jsem dnes a jdu i zítra, lidí poměrně hodně, trošku nešikovné bylo posunout stánky k oplocení blíže něž bylo vždy standartem, bylo tam lidí dost i přes špatné počasí, další nevýhodou bylo že nikde nebyl k sehnání program jak bylo vždy zvykem, ale stejně ho nedodržovali (tedy aspoň ten co byl na netu). Jinak já osobně jsem byl spokojený u mě jednička byla F16 tohle éro se mě neokouká snad nikdy, super lítala i L159 a náš Gripen, maďarský pilot lítal tak nějak divně. Breitling je podle mě vrchol to je prostě paráda, fučelo jako kráva a oni křídlo na křídle jak kdyby byly slepený uhlíkovejma tyčkama

. Naopak největší zklamání byl Eurofighter, kdyby aspoň o něm nemluvili každou hodinu a nelákali lidi. Když jsem ho viděl jak přilétl až z Zeltwegu bez přídavných nádrží bylo mě jaksný že to bude krátký, průlet - forsáž - souvratová zatáčka - průlet a ještě jeden forsáž propíchl mraky a byl fuč i komentátor čučel. Jordánci byly taky super maj to v rukách super bylo když ve třech tak s 10 m rozestupe vyfrkli souvrat! Tolik mé hodnocení.
Jinak můžu doporučit: byly jsme s bráchou v let muzeu je to součást letiště uhlavního prarkoviště, vstup 30,- a jsou tam Su25, MiG21F, Mi24, Mig15 a Mi2, všude se dá sed nout do kabiny na vše můžete šahat u Sučka při šlapání na pedály a kniplování fungují i kormidla, byly jsme tam po skončení programu s bráchou snad hodinu, vezmou vás i do svých hangárů je tam skovaný bleriot i rozpracovaný ULL Spitfire!!! nemaj prachy na dokončení. Fakt doporučuji navštívit.