Gyro nastavení
- MARIOGERMANY-BAN
- MARIOGERMANY-BAN
HALÍŘ,
kdyby tady ty gyra kluci znali, tak se vám bude snažit někdo pomoct. Nemůžete hned kňučet, že nemáte pomoc hned. Pokud tady tomu někdo věnuje čas, tak zcela dobrovolně,zdarma. Možná o tom pouvažujte.
K tomu gyru - pokud se rozhodneš koupit něco podobného, jako tohle,vždycky riskuješ, že potom na problémy budeš sám. Jestli neznáš dobře tu T10 a předtím gyro chodilo bez problémů s jiným TX, musíš prolézt menu té T10, hledat kde jsi zapnul nějaký mix....,řešit s někým nastavení toho TX....
Ten druhý nešťastník si to myslím úplně p.....
kdyby tady ty gyra kluci znali, tak se vám bude snažit někdo pomoct. Nemůžete hned kňučet, že nemáte pomoc hned. Pokud tady tomu někdo věnuje čas, tak zcela dobrovolně,zdarma. Možná o tom pouvažujte.
K tomu gyru - pokud se rozhodneš koupit něco podobného, jako tohle,vždycky riskuješ, že potom na problémy budeš sám. Jestli neznáš dobře tu T10 a předtím gyro chodilo bez problémů s jiným TX, musíš prolézt menu té T10, hledat kde jsi zapnul nějaký mix....,řešit s někým nastavení toho TX....
Ten druhý nešťastník si to myslím úplně p.....
Ahoj všem
Uděláme tu jednu tlustou čáru za tím to hnusem co se tu dne odehrál.
To že jsem vás nazval slavní dabéři nebylo vedeno jako urážka a podobně.To jsem pasl hned na začátku.Když sem zakládal toto téma stačilo jen napsat co dělám špatně nebo jak to de udělat aby to fungovalo:a,b,c,d,Pak když to nepudek kup jiné gyro nic jiného jsem nežádal.Snad zaklad bude u všech gyr stejnej.Nebo ne!
To že ten borec MARIOGERMAN vám tu nadává tak to asi pos...l
Petrpetr: nevím zda to knourání je na mě nebo na MARIOGERMANY ale to že to gyro je na ho... tak to psal on a ne já nic vezlém
Arda1:To že jsem si koupil FF10tak to je snad jedno protože když sem na uplném začátku tak v tom plavat budu stejně tak nebo onak.Já taky nikomu neříká proč si koupil hořské kolo když na nom neumí ježdit.Ono vrtulníky byl vždycky můj klukovskej sen kterej si plním až ted.A hold to bude boj
David
Uděláme tu jednu tlustou čáru za tím to hnusem co se tu dne odehrál.
To že jsem vás nazval slavní dabéři nebylo vedeno jako urážka a podobně.To jsem pasl hned na začátku.Když sem zakládal toto téma stačilo jen napsat co dělám špatně nebo jak to de udělat aby to fungovalo:a,b,c,d,Pak když to nepudek kup jiné gyro nic jiného jsem nežádal.Snad zaklad bude u všech gyr stejnej.Nebo ne!
To že ten borec MARIOGERMAN vám tu nadává tak to asi pos...l
Petrpetr: nevím zda to knourání je na mě nebo na MARIOGERMANY ale to že to gyro je na ho... tak to psal on a ne já nic vezlém
Arda1:To že jsem si koupil FF10tak to je snad jedno protože když sem na uplném začátku tak v tom plavat budu stejně tak nebo onak.Já taky nikomu neříká proč si koupil hořské kolo když na nom neumí ježdit.Ono vrtulníky byl vždycky můj klukovskej sen kterej si plním až ted.A hold to bude boj
Naposledy upravil(a) HALÍŘ dne čtv 23.07.2009 22:53, celkem upraveno 1 x.
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
JMAJLÍK to máš pravdu že kbyby tu někdo měl tak by poradi ale podívej se kolik lidí se je podívalo a ani čárka .To neknourám
Návod u futaby stojí za velky ho.... Spousta stran tam není tak jak má začátečník začít když v okolí nikdo není.Tot otázka.Proto sem to vyzkoušel tady a ve finále tenhle hnus.David
Chybama se člověk učí .
- MARIOGERMANY-BAN
NAZDAR,TAKŽE SE TADY VŠEM OMLOUVÁM ZA PRIMITIVNÍ URÁŽKY........PROSÍM PIŠTE TADY JEN PŘIPOMÍNKY TI,CO VLASTNÍ GYRO TELEBEE A PŘÍPADNÉ TY DVA DRUHY VYSÍLAČŮ/GRAUPNER MC 19 A FUTABA.OSTATNÍ NEPIŠTE ŽÁDNÉ PŘIBLBLÉ NÁZORY.TADY ŘEŠÍME PROBLÉM A CHCEME HO VYŘEŠIT,NÉ OD NĚJ UTÍKAT JAKO ZBABĚLCI.TAKŽE TAK NĚJAK.A CO TADY NAPÍŠU ZA NAÁZORY,JSOU MÉ OSOBNÍ NÁZORY A NA TY MÁ KAŽDÝ PRÁVO..........OSTNÍ SI KUPUJTE GYRA ZA 5000 KČ,,,,,JÁ NEJSEM BLÁZEN A TAKY NEKRADU......JAK SE NASERU,NAUČÍM SE LÍTAT BEZ GYRA.....

MARIOGERMANY píše:NAZDAR,TAKŽE SE TADY VŠEM OMLOUVÁM ZA PRIMITIVNÍ URÁŽKY........PROSÍM PIŠTE TADY JEN PŘIPOMÍNKY TI,CO VLASTNÍ GYRO TELEBEE A PŘÍPADNÉ TY DVA DRUHY VYSÍLAČŮ/GRAUPNER MC 19 A FUTABA.OSTATNÍ NEPIŠTE ŽÁDNÉ PŘIBLBLÉ NÁZORY.TADY ŘEŠÍME PROBLÉM A CHCEME HO VYŘEŠIT,NÉ OD NĚJ UTÍKAT JAKO ZBABĚLCI.TAKŽE TAK NĚJAK.A CO TADY NAPÍŠU ZA NAÁZORY,JSOU MÉ OSOBNÍ NÁZORY A NA TY MÁ KAŽDÝ PRÁVO..........OSTNÍ SI KUPUJTE GYRA ZA 5000 KČ,,,,,JÁ NEJSEM BLÁZEN A TAKY NEKRADU......JAK SE NASERU,NAUČÍM SE LÍTAT BEZ GYRA.....![]()
![]()
Já mám pocit že ty si tu asi ani neškrtneš kamaráde nic vezlé ale stvé strany je na omluvu asi pozdě
Naposledy upravil(a) HALÍŘ dne čtv 23.07.2009 22:59, celkem upraveno 1 x.
Chybama se člověk učí .
- MARIOGERMANY-BAN
- MARIOGERMANY-BAN
- MARIOGERMANY-BAN
MARIOGERMANY píše:HALÍŘI NESTRESUJ,NIC SE NESTALO,MÁM OSTROU HUBU ALE JSEM DOBRÁK,V ŽIVOTĚ JSEM NIKOHO NEPRAŠTIL...A MĚL JSEM MOCKRÁT DŮVOD.........RYL DO MĚ ŽE MÁM JÍT DO NĚMĚCKA......PŮJDU TAM....
Tak to je tvůj boj jestli takhle vybuchuješ to si toho moc asi nedokázal vživotě co.Nehodlám to řešit ty si třeba lítej s briketou a mě do toho netahej.Chěl sem je pomOc ale to sem ještě nevěděl jake seš vůlllllllllllllllllllllllllll.Konec piš si ským chceš POZDRAVUJ V NĚMECKU
Chybama se člověk učí .
arda1 píše:Běž do tvého tolik opěvovaného duclandu nebo rakouska-třeba ti to tam udělají zadarmiko .![]()
![]()
A vůbec nevím proč jdeš na české fórum po tom jak hodnotíš čechy-""Co nesnáším: ČECHY....80%,ČESKOU REPUBLIKU"" ....vy ČESKÉ PRASATA.....CHRAŇTE PŘÍRODU, nebo uvidíte.... LIDÉ ŽIJTE, PRACUJTE, RADUJTE SE, POMÁHEJTE SLABŠÍM....MÁME VŠICHNI JEN JEDNU ŠANCI.....A BĚŽTE DO SVĚTA...NEBOJTE SE...JE TAM FAJN....NENÍ TAM TAKOVÁ BUZERACE JAKO V ČESKU.....""...VEDLEJŠÍ CÍL...VYPADNOUT Z POSRANÉ ROZKRADENÉ A DOJEBANÉ ČESKÉ REPUBLIKY....JINAK... MĚL JSEM RÁD ČESKOU REPUBLIKU...KDYSI.""----myslím že to hovoří za vše.
Jen jsem nakoukl na ten profil ale mě víc zaujalo oblíbené oblečení: Tepláková souprava Adidas.