Gyro nastavení

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
HALÍŘ

Gyro nastavení

#1 Příspěvek od HALÍŘ »

Ahoj
Pánové nemáte někdo zkušenosti stím to gyrem:GR301 Head Lock Gyro Telebee .Nedaří se mi to nastavit.Hlavně mám zase maglajs ve lysílačce ff-10.Jednoduše vrtulník se točí porád do prava. :evil:Nevím co stím vrtulka a smíkátko je kolmo.Fakt nevím co je špatně.Díky za každou odpověd.
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
HALÍŘ

#2 Příspěvek od HALÍŘ »

Ahoj kluci
Tak co stim mam delat :oops: Nebo jestli tu je nekdo okolo budejc a podobne at hodi SZ to jsou zase nervy :evil:
Chybama se člověk učí .
MARIOGERMANY-BAN

byro telebee

#3 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

zdravim to stejneé dělá i mně,taky mam to stejné gyro,prdel utíká hodně doprava...co s tím.... :roll:
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ËWRYBADY »

Nejspíš bude reverzovaný.Zkus ho otočit a zas přilepit.Jestli tam není přepínač na reverz..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
MARIOGERMANY-BAN

#5 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

ZDRAVÍM,A JAK HO MÁM OTOČIT,MÁM HO NASTOJATO NA LEVE STRANĚ VRTULNÍKU......PRÝ TO ASI GYREM.....PRÝ JE VADNÉ... :roll: 8O
HALÍŘ

#6 Příspěvek od HALÍŘ »

MARIOGERMANY píše:ZDRAVÍM,A JAK HO MÁM OTOČIT,MÁM HO NASTOJATO NA LEVE STRANĚ VRTULNÍKU......PRÝ TO ASI GYREM.....PRÝ JE VADNÉ... :roll: 8O

Ahoj to já taky zkoušel otočit ale dělá to méně ale není to pořád ono.
Chybama se člověk učí .
MARIOGERMANY-BAN

#7 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

HELE,ZKUSÍM HO DÁT NALEŽATO,TRIMRAMA NAHORU..... :D
HALÍŘ

#8 Příspěvek od HALÍŘ »

MARIOGERMANY píše:HELE,ZKUSÍM HO DÁT NALEŽATO,TRIMRAMA NAHORU..... :D

Mám ho otočené nohama vzhůru a na reversu to mám na A protože jakmile to dam na B tak ocas kmitá nahoru a dolu je to zapeklitá věc ale předtím fungovalu na staré fut 6 tam sem měl hodnoty 80 a 60 a vpoho ale ted co mám tu 10 tak se mi to vůbe ale vůbec nedaří nastavit. Jinak to na tom gain tak to mám nastavené tak na páté hodině.Tak fakt už nevím.
Chybama se člověk učí .
flubber
Kontaktovat uživatele:

Re: Gyro nastavení

#9 Příspěvek od flubber »

1. reaguje vrtulka při staženém plynu správně na povely z vysílačky - chodí smykátko z dorazu na doraz?
2. Máš gyro nastavené v HL, nebo v normal?
3. Na boku gyra je přepínač Revers - zkoušel jsi ho přepnout?
EPA combat, T-REX 600N, HK500GT
MARIOGERMANY-BAN

#10 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

SAK PRÁVE NEVIM JESTLI HO MAM NASTAVENE NA HL nebo v normal.JAK SE TO DELA,SMYKÁTKO FUNGUJE OD KRAJE DO KRAJE,GYRO FUNGUJE I PRI NIZKYCH OTÁCKÁCH,PRI VYSOKÝCH UJÍŽDÍ HODNE OCAS DOPRAVA,NEVIM JAK NASTAVIT VYSILAC GRAUPNER MC 19,KDYZ ZVEDAM UHEL LISTU,ZVEDAJÍ SE I OTÁCKY MOTORU,CHTEL BYCH VYSILAC NAPROGRAMOVAT TAK ZE NASTARTUJU CYKLIKU S OTACKAMA A PAK PREPNU RIZENI NA STANDARTNI OTACKY MOTORU A RIDIM JEN CYKLIKU,/NATACENI ROT. LISTU...NEVIM ALE JAK TO NAPROGRAMOVAT.UZ JSEM HO DVAKRAT OPRAVOVAL/2XV PRDELI OZUBENE KOLA A HRIDELKY....ASI TO PRODAM,JE Z TOHO HOVNO.... :roll: :?
HALÍŘ

#11 Příspěvek od HALÍŘ »

MARIOGERMANY píše:SAK PRÁVE NEVIM JESTLI HO MAM NASTAVENE NA HL nebo v normal.JAK SE TO DELA,SMYKÁTKO FUNGUJE OD KRAJE DO KRAJE,GYRO FUNGUJE I PRI NIZKYCH OTÁCKÁCH,PRI VYSOKÝCH UJÍŽDÍ HODNE OCAS DOPRAVA,NEVIM JAK NASTAVIT VYSILAC GRAUPNER MC 19,KDYZ ZVEDAM UHEL LISTU,ZVEDAJÍ SE I OTÁCKY MOTORU,CHTEL BYCH VYSILAC NAPROGRAMOVAT TAK ZE NASTARTUJU CYKLIKU S OTACKAMA A PAK PREPNU RIZENI NA STANDARTNI OTACKY MOTORU A RIDIM JEN CYKLIKU,/NATACENI ROT. LISTU...NEVIM ALE JAK TO NAPROGRAMOVAT.UZ JSEM HO DVAKRAT OPRAVOVAL/2XV PRDELI OZUBENE KOLA A HRIDELKY....ASI TO PRODAM,JE Z TOHO HOVNO.... :roll: :?

Nevěs hlavu já se tím taky trápím ale ono to příde.Mám futabu 10cp a taky guláš.Bez urážek myslím že ti slavní dabéři by mohli trochu pomoct a ne nás v tom nechat plavat. kdyby alespon napsaly co děláme špatně.Jenže se najde jeden ze sta co chce pomoct nebo poradit.Du na odpolení ještě mě napadlo ho pak dát naležato.Ale to až zítra .Nato přídem jak to poladit ..... Nikoho nechci tím to urazit ale je to tak.
Naposledy upravil(a) HALÍŘ dne čtv 23.07.2009 12:10, celkem upraveno 1 x.
Chybama se člověk učí .
MARIOGERMANY-BAN

#12 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

JSOU TO BLBOUNI......NEPOMUŽE NIKDO,MAM NAVOD V ANGLIČTINĚ,MUŽU TI HO POSLAT,MOŽNA Z TOHO NĚCO VYČTEŠ,MAM SLOVNIK ALE JE TO NA HOVNO.ALE KDESI JSEM CETL,ZE TO TELEBEE JE NA PEKNE HOVNO :lol:
HALÍŘ

#13 Příspěvek od HALÍŘ »

MARIOGERMANY píše:JSOU TO BLBOUNI......NEPOMUŽE NIKDO,MAM NAVOD V ANGLIČTINĚ,MUŽU TI HO POSLAT,MOŽNA Z TOHO NĚCO VYČTEŠ,MAM SLOVNIK ALE JE TO NA HOVNO.ALE KDESI JSEM CETL,ZE TO TELEBEE JE NA PEKNE HOVNO :lol:

Pokus se to najít v CZ já taky ang neumím.Ale snad na to přídem mě to fungovalo v pohodě ale jak mám tuto vysílajdu tak ne a ne to naladit zatím du makat
Chybama se člověk učí .
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JirkaA »

JSOU TO BLBOUNI......NEPOMUŽE NIKDO

Tímhle a způsobem vyjadřování si přímo říkáš o to, aby se na tebe každej zvysoka...
OK2WY
MARIOGERMANY-BAN

#15 Příspěvek od MARIOGERMANY-BAN »

seru na vas z vysoka... :lol:
Zamčeno

Zpět na „Palubní elektronika“