závěsy kormidel
závěsy kormidel
Dobrý den
chtěl bych se zeptat jak a z čeho děláte na F3K závěsy na sop, vop a křidélka. Někde jsem viděl že to měl z laminátu jak se to dělá? Nebo stačí jen lepící páska?
chtěl bych se zeptat jak a z čeho děláte na F3K závěsy na sop, vop a křidélka. Někde jsem viděl že to měl z laminátu jak se to dělá? Nebo stačí jen lepící páska?
Naposledy upravil(a) JTulis dne pon 01.06.2009 16:32, celkem upraveno 1 x.
to je tkanina co se drive pouzivala na potahovani. Dalo se to sehnat v textilu - postup potahovani byl shodny s papirem, po vylakovani ma monofil vetsi pevnost i odolnost, ale taky vahu. Pak jsem ho zkusil jednou kdyz jsem nemel zaves na kormidla a od te doby nepouzivam nic jineho na vetsi modely. Prilepit se da i kanagomem, je pevny a zaroven pruzi. 1. odkaz na googlu http://www.odetka.cz/net20/cz/site_prot ... nofil.aspx
Chci si to dát na f3k. Lepící pásku jsem používal do ted. Když jsem ji použil tak se mi kormidlo vychýlilo do strany.
Naposledy upravil(a) JTulis dne úte 02.06.2009 14:44, celkem upraveno 1 x.
Já jsem na závěs použil podobnou fólii jako se dává při laminaci na křídlo. Mám to z nějakého obalu a je tenká, ale houževnatá, že nepraskne a následně nejede po prasklině.Nařízl jsem balzu uprostřed skalpelem. Na koncích kormidla a v místě trubky vlepil cca 0,5cm široké pásky fólie a funguje to dobře.