RC paragliding
ne je tam vlozenej z programu profili 1.2!My tam dali MH 91 a dost upravenej
No pro ty co si to chtej usit jako mi tak tady na tomhle forum je dost detailnich fotek jak:o))
http://parapenterc.com/forum/index.php?topic=25.0
http://parapenterc.com/forum/index.php?topic=25.0
tak krosna snad bude zítra už dovařená a dneska jsem poskládal a vyzkoušel pohonnou jednotku. Axi 2826/10 s převodem 5:3 pomocí dvou malých klínových řemenů. Vrtuli tam mám prozatím 17"x10". zkoušel jsem to prozatím na tříčlánek a jede to jak pomásle,nádherný zvuk a hromada statického tahu. konkrétní údaje nemám,otáčkoměr a klešťák snad seženu zítra. Zatím Letu Zdar!
p.s. plánuju používat jen dvoučlánek a 19" vrtulu
celé to váží kolem 650g
p.s. plánuju používat jen dvoučlánek a 19" vrtulu
celé to váží kolem 650g
Hm vypada to velice slusne!!!
Ale myslim zes zacal zas ze spatnyho konce jako ja a to ze sem nejdriv udelal panaka ,pak chtel zacit delat krosnu ale ten nejvetsi problem je padak kterej mi furt nelita!!!
Ten sem nechal az na konec a to je chyba myslim si ze by se mel resit jako prvni a az bude suprove chodit tak dodelavat tyhle veci

- pert
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím průkopníky PG RC modelů.
Mám jen kite od Pegasu ale má plochu 5m. Asi trochu velkej, co? Docela mě zajímá kolik by pod tím hadrem muselo být váhy aby to letělo a necouvalo. Nedávno jsem nad tím taky uvažoval ale když si představím tu úpravu vyvázání šňůr, tak raději nic. To bych to raději zaplatil, než si rozj..... draka za 6 tisíc.
Docela by mě zajímalo jestli to už někdo vyrábí klidně i s panákem a hlavně jestli to lítá a za kolik. Ale bez motoru. Pouze jako klasický PG.
Mám jen kite od Pegasu ale má plochu 5m. Asi trochu velkej, co? Docela mě zajímá kolik by pod tím hadrem muselo být váhy aby to letělo a necouvalo. Nedávno jsem nad tím taky uvažoval ale když si představím tu úpravu vyvázání šňůr, tak raději nic. To bych to raději zaplatil, než si rozj..... draka za 6 tisíc.
Docela by mě zajímalo jestli to už někdo vyrábí klidně i s panákem a hlavně jestli to lítá a za kolik. Ale bez motoru. Pouze jako klasický PG.