Heli začátečník Olomouc

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Skazik »

Děkuji zd. No a vysílačku jsem přemýšlel tu DX6i. ale ta nejde použýít na nitráky že? Je lepší si koupit tuhle a potom více kanál nebo rovnou více kanál?
Auta: REVO 3,3, Schumacher Cougar SV, HPI Bullet ST FLUX, Himoto
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
zdzd

#17 Příspěvek od zdzd »

Šet kanálů je pro heli minimum. Čistě na létání, jaká koliv další věc (osvětlení, governor...) je mimo.

Koupit rovnou vícekanál je levnější, než později měnit. Začal bych nejméně sedmikanálem.
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Skazik »

jj asi máš pravdu. ale přemýšlel jsem že bych teď koupil starší DX6i se simem (asi nejlevnější varianta), potom koupil vrťas a potom lepší vysílačku. Protože když dám teď za radio 10-15k což za více kanál asi dám že? Nejsem z těch co si představujou že nejdražší vrťas s top radiem stoji 15 jak sem tady někde četl :lol: Jsem úplný noob ale tohle mě dostalo. Ale to je OT. A nebo jsem viděl že někde prodavali phoenixe s DX6i za 215EUR asi. Bylo to bez přijímače, ale přišlo mi to jako dobrá cena.

Co třeba říkáš do začátku na tohle? http://www.helipal.com/walkera-creata-4 ... ition.html

Ale ať se dívám jak se dívám, tak na tom ovladači nevidím díru na kabel. Což je docela divny ne? nebo je nekde schovaná?
zdzd

#19 Příspěvek od zdzd »

Raději neříkám nic. Nakupovat helinu podle webu není dobrá cesta.

Lepší je obejít pár akcí, podívat se co tam létá a jak to létá. Pak vybírat. No a Walkery, Blade a podobné tam nejspíš neuvidíš. Buď nejsou prověřené, nebo osvědčené, nebo u nás podporované náhradními díly.

Kam jít:
http://www.mojehobby.cz/diskuze/informa ... idforum=21
http://www.mojehobby.cz/diskuze/informa ... idforum=10
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Skazik »

OK díky. Pochopil jsem. Takže koupim sim a nějakou starší vysílačku a začnu pořádně šetřit. Zatím budu létat se spiritem :D

No a mimochodem kdyby tady byl někdo z okolí olomouce, byl bych rád, kdyby jste se mohli ozvat kdy a kam se mám přijít třeba podívat. Psal jsem do nějakého RC heli clubu, ale nikdo neodepsal tak nevím.
Sali

#21 Příspěvek od Sali »

Nechci nikomu nic vymlouvat,jste zkusenejsi nez ja.Kdyz ovsem u radia DX 7 denne pouzivanem na simu odesli potaky a vymena stala par litru,tak vim,ze mam pravdu.To ze se to jeste Vam nestalo,neznamena,ze se to stat nemuze.Druha moznost uznavam,mohla byt ta,ze ten kus byl spatny uz z vyroby.A pan Bida?Ten si me ziskal hned pri prvni navsteve jeho obchudku,tim,ze se ke me hned choval jako ke svemu staremu znamemu,ktereho nema moc rad.A to,ze jsou lide,kteri se nauci bezne letani i bez simu a bez vetsich skod je skutecnost.
Sali
zdzd

#22 Příspěvek od zdzd »

Sali píše:Kdyz ovsem u radia DX 7 denne pouzivanem na simu odesli potaky a vymena stala par litru

A nepatřilo náhodou do této rodiny?
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1071817
Sali

#23 Příspěvek od Sali »

Do teto rodiny asi nepatrila,protoze tady se pise o DX6i a potaky odesli na DX7.
Sali
zdzd

#24 Příspěvek od zdzd »

Záleží na tom, od kterého znaku začneš odvozovat rodinné vztahy....
bida
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od bida »

Skazik píše:OK díky. Pochopil jsem. Takže koupim sim a nějakou starší vysílačku a začnu pořádně šetřit. Zatím budu létat se spiritem :D

No a mimochodem kdyby tady byl někdo z okolí olomouce, byl bych rád, kdyby jste se mohli ozvat kdy a kam se mám přijít třeba podívat. Psal jsem do nějakého RC heli clubu, ale nikdo neodepsal tak nevím.

ahoj,kam jsi prosím psal...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“