nabíjení lipolek
santa999 píše:ted sem to nepochopil
Četl jsi: http://www.zajic.cz/menuaku/menuaku.htm ???
Pokud ještě ne, tak ti nemá smysl dál odpovídat, protože nemůžeš pochopit nic.
powder píše::roll: Nemůžu se zbavit vtíravého pocitu, že si tady a na mojehobby.cz z nás někdo dělá docela pr*el...![]()
lamka, santa everywhere
clovece mudrcolamka je skutecny a uz lita, ale take jsem nemohl verit, ze nekdo muze mit tolik pritroublych dotazu a vsadil bych se, ze si dela prdel
www.topgun.sk/downloads/Pato_na_kabli_1.AVI
www.topgun.sk/downloads/Pato_na_kabli_2.AVI
www.topgun.sk/downloads/Pato_na_kabli_3.AVI
www.topgun.sk/downloads/Pato_na_kabli_4.AVI
Santo ty komiku, kdy budou ty lipolky????
Zajic - omezovac
Netusite nekdo nahodou jestli jeste dela pan Zajic omezovace napeti na Li-polky? Zkousel jsem u nej objednavat, uz je to 14 dni a zatim zadna odpoved a nic nedoslo.
Pavel
Pavel
Re: Zajic - omezovac
Taylor píše:Netusite nekdo nahodou jestli jeste dela pan Zajic omezovace napeti na Li-polky? Zkousel jsem u nej objednavat, uz je to 14 dni a zatim zadna odpoved a nic nedoslo.
Pavel
ja ho koupil hotovej u Vanoucha, uplne bez cekani
Re: Zajic - omezovac
wroum píše:Taylor píše:Netusite nekdo nahodou jestli jeste dela pan Zajic omezovace napeti na Li-polky? Zkousel jsem u nej objednavat, uz je to 14 dni a zatim zadna odpoved a nic nedoslo.
Pavel
ja ho koupil hotovej u Vanoucha, uplne bez cekani
Tak jsem ho dnes taky koupil u Vanoucha (bez cekani), ale vzapeti mi prisel mail od p. Zajice (prvni mail od objednavky pred vic nez 14 dnama) ze to odeslal
Nechce nekdo z Prahy ten omezovac, aby se to zbytecne nemuselo p. Zajicovi vracet zpatky?
Pavel
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
strycArtus píše:Na podzim jsem od pana Zajíce objednával a došlo do týdne. Teď od něj budu taky něco potřebovat, ale už jsem slyšel, že nějakou dobu nereaguje. Někdo usoudil, že je možná na dovolené. Já se ho budu pokoušet kontaktovat koncem příštího týdne.
Pry toho ma hodne, ale ted udelal novou varku, takze by mohl zareagovat rychle.
Pavel
PS Jinak odeslani postou stihl jeste zrusit, takze zadny prebytecny omezovac nakonec nemam.