Hora píše:Nastavení Pb 1A 12článek 2.20
0,9A/6článok(12V)/2.18, loguje už pol hodinu bez problémov.
Je to vobec stavané na olovený dvanásťčlánok?
m2 píše:Hora píše:Nastavení Pb 1A 12článek 2.20
0,9A/6článok(12V)/2.18, loguje už pol hodinu bez problémov.
Je to vobec stavané na olovený dvanásťčlánok?
Hora píše:jakou máš tu verzi Firmware?
capp píše:Ahoj lidi
Vlastním Orbit Pocketlader a nevím jestli mám být s ním spokojen.
Mám s ním docela problém a to takový.
Když jsem nabil zdroje vysílače,přijímače,žhavení a startéru tak se to dalo asi do paměti .Po opětovném zapnutí nabíječe sám spustí režim přehrávání daných hodnot předchozího nabíjení a je obtížné listovat a přejít na jiný typ baterie a tím pádem mě nejde přehrát ani firmware.Mám ještě firm.2.18.
Tak sem se chtěl zeptat jestli tento stav nabíječe je normální?Jak vypnout tento proces abych mohl přehrát firmware a jestli se to přehráním zpraví.Dělá mě to takto asi necelý rok.
Jestli by jste byli tak hodní a poradili mě,byl bych vám moc vděčný.
Díky capp
Nešlo by to nahrát (jak to vypadá) a dát na někam ke stáhnutí, třebas jako avi, moc to nechápu, a tak ti nemohu pomoci. Co mě zaráží, je to spřehráváním firmware, nepopisuješ spíše něco ohledně připojení přes kabel?
helbo píše:jo o delta peaku viem... sú tam dva alebo tri rozdielne, každý vypína inak... tak ok som spokojný, že ste sa tak skoro ohlásili.... inak nabíjal som baterky unitech 1100mAh NiMH a nenatlačila do nich viac ako 600mAh, tak som jej dal pár cyklov a stále nič.... som sa nasral dal som ju na noc na 100mAh a doobeda som sa zobudil a natlačila do nich 1250mAh a stále nabíjala, tak potom som už vypol....
inak pecka nabíjačka, robím s ňou dva dni a som nadmierne spokojný...
ozaj ešte som sa chcel opýtať od čoho záleží vybíjí púd... dal som 2A a ked vybijala tak vypíjala iba 0,7A ... ako to ?
napájací zdroj mám z PC, môže to byť tým ?