Wild Hawk - elektronika
Wild Hawk - elektronika
Koupil jsem Wild Hawk a vysílačku Zebra. A teď řeším otázku, o které se nezmiňuje ani návod, ani jsem na to nenarazil tady nikde na fóru. V kabince WH jsou konektory pro baterie, pro serva výškovky a směrovky a nakonec pro regulátor otáček motoru (předpokládám). Z toho mi tedy vyplývá, že napájení přijímače bude muset použít originální čtyřčlánkový pack, který přišel s vysílačkou. Mám trochu obavy, jestli se tam vejde a také by mě zajímalo, jestli se s tím počítalo, jestli se nějak nepředpokládá, že se přijímač bude napájet taky z toho 7-článkového packu, který byl u WH. Ale asi ne, protože konektor tam na to není. Ale bude to další zátěž... Ví někdo, jak to je ? Díky
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
já jsem měl cessnu 182,pak jsem pořídil optica,musel jsem koupit orig. krystal hitec(nebo hradec) do vysílačky,i přijímače,pak to fungovalo,jinak s orig. krystalem ne,jinak pokud to nepujde tak přijímač kup scanner rc ,ten nestojí ani 400kš a funguje dobře
já měl 2 a phoda,teď jsem na DSM2 
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=