Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od sejvi »

Celnici, kdyz se jim neco nezda, tak ti poslou doporuceny dopis (viz obrazek). Vse co po Tobe chteji v dopise, tak jim pak posles na email: provoz.ozmp@cpost.cz

Obrázek
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Nakadah »

Tu dan si dostal vymerenou proto, ze ses vul a poslal si jim FA na 181$ a pritom sis na balik nechal napsat 114$ Obrázek

Udelali z tebe exemplarni pripad Obrázek Nak
sgames
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od sgames »

zakladem je falesny,ale kvalitni vypis z uctu :)
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od sejvi »

To jsem mel fakturu padelat, upravit na castku 141USD? To uz radsi poslat pravdivou fakturu nez mit potom problemy s celniky. Zeptam se jak to delate kdyz si nechate na balik napsat mensi castku, jak potom dokladate fakturu, popripade co jim posilate..?
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Nakadah »

Lip nez Ales bych to nenapsal :D nejlepsi jsou presne udaje z vymyslenych dat 8)

Tim ze ses nakonec priznal, sis akorat ublizil. Nak
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od sejvi »

OK priste uz se polepsim. :wink: Byl jsem si jisty tim ze jsem nepresahnul castku 150EUR a ze balik celnici projde jako vzdy...
tks
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od tks »

Nakadah píše:Lip nez Ales bych to nenapsal :D nejlepsi jsou presne udaje z vymyslenych dat 8)

Tim ze ses nakonec priznal, sis akorat ublizil. Nak

No, v lednu jsem to udělal stejně. Tehdy nebyla šance ovlivnit co HC napíše na balík. Napsali tam jen 20 dolarů. Poslal jsem jim výpis z PayPalu na 90dolarů a bez cla mi to přišlo domů.

Zrovna včera jsem jim poslal další mail, opět jsem jim poslal pravdivou "fakturu" z PayPalu na 160dolarů a uvidíme, co se stane. Na balíku bylo uvedené nějaká menší částka, ale už nevím ani jaká.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
tks
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od tks »

A teď bacha - zrovna mi zvonil mobil, pražské číslo. Volala mi paní z celnice, že je vše v pořádku a zásilku posílají dále. A že nic nebudu platit. To jsou teda služby. 8)
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Nakadah »

tks> no proste to mas vychytany, uz ses znama firma :D

Plati snazit se zasilku mit pod 150EUR (v prepoctu z dolaru) a nemusi se nic resit. Pokud je to bohuzel pres, tak sqames vi jak na to 8) Nak
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od sejvi »

to Nakadah: Prave z toho jsem vychazel, mit zasilku pod 150EUR. Zasilku jsem dolozil fakturou za 182USD coz je v prepoctu cca 134EUR. Nevim tedy podle ceho vymeruji DPH :?:

Obrázek
1USD = 0,7383EUR :arrow: 182USD = 134EUR
Naposledy upravil(a) sejvi dne čtv 26.03.2009 14:59, celkem upraveno 2 x.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od Marek71 »

tks:
Pokiaľ nakupuješ často, tak tých faktúr a výpisov z paypal máš spústu a možeš podľa potreby predkladať to, čo sa zrovna hodí :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
tks
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od tks »

Marek71 píše:tks:
Pokiaľ nakupuješ často, tak tých faktúr a výpisov z paypal máš spústu a možeš podľa potreby predkladať to, čo sa zrovna hodí :-)

Stěny mají uši - nepřítel naslouchá. :wink:
tks
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od tks »

sejvi píše:to Nakadah: Prave z toho jsem vychazel, mit zasilku pod 150EUR. Zasilku jsem dolozil fakturou za 182USD coz je v prepoctu cca 134EUR. Nevim tedy podle ceho vymeruji DPH :?:

Obrázek
1USD = 0,7383EUR :arrow: 182USD = 134EUR

A co jsi jim napsal ohledně obsahu balíku?
Já tam vždy píšu, že zásilka obsahuje modelářské zboží (náhradní díly) určené výhradně pro mou osobní potřebu.

Ale u Tebe mám obavy, že zjistili adresu Tvého webu a hned jim bylo jasno. :twisted:
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od sejvi »

V e-mailu jsem jim napsal RC vybaveni pro deti - PRO VLASTNI POTREBU.

Kazdopadne se uz stalo, DPH jim zaplatim (i s DPHckem to vychazi porad o dost levneji nez u nas) a priste si dam vetsi pozor. :wink: A jelikoz ten balik byl prevazne pro kolegu z prace, tak si DPH pekne rozdelime DVEMA. 8)
Stewen

#165 Příspěvek od Stewen »

taky mam pocit, ze to vyratanie cla a dph je na nahodnom principe :(

no nic, budem tam musiet napisat slusny a podrobny mail co to obsahuje, a zdoraznit ze je to pod 150 eur :)

inak, platil som cez paypal ale nie pod vlastnym profilom, ale len tak, sucure payment kredikou cez paypal. mam cislo potvrdenky, ale neviem si stiahnut potvrdenie z paypalu na zaklade toho (ani neviem ci sa to da - ano, hladal som to na ich webe). Nemate niekto skusenost s tym?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“