Výběr setu

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
omaha86

#16 Příspěvek od omaha86 »

no, smysl pro humor vám nechybí klucí... :lol: no a nemate nejakej typ na model podobný konstrukce jako WH??? myslim s tlačnou vrtulý. kam by ta 9¨ vrtule sla...
Béda
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Béda »

hele, proč to chceš podřizovat vrtuli za stovku? To je trochu drsný řešení. Nejsi původem Skot?
pepermint

#18 Příspěvek od pepermint »

nekupovat ten sapac moj kamarat to ma je to na hovno baterka servo a dosah 50m cize urcite neeeee :evil: :evil:
kyosho stratus 2000s , robbe lama
omaha86

#19 Příspěvek od omaha86 »

já to nepdřizuju vrtuli, ten motor je delanej na 8-9'' x 4.7 a stouto vrtulý ma nejlepsí tah a odber max 13A a k tomu mam zas vybraný baterky. dyt to neni jen o vrtuli, když sem mel model s motorem vpředu tak tam to bylo celkem fuk jestli je vrtule o 2cm delsi. ale když je tlačna tak tam je vrtule celkem limitujici ne? obzvlaste když už mam elektroniku nakoupenou...(teda je to pozustatek z predesleho modelu)
omaha86

#20 Příspěvek od omaha86 »

P.S. cely odpoledne brouzdam po netu a nasel jsem jen vrtuli 6,5x 5.5, ten vyber 6'' vrtulí se stoupanim vetsim jak 4.5 moc neni no...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marek71 »

Napr. Aeronaut Glass Electric 6x5.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
omaha86

#22 Příspěvek od omaha86 »

zase na druhou starnu proč bych mel na tom motoru mit max. možnozu použitelnou vrtuly. s nejakou menší to sice nebude mit max tah, ale zas se mi sniži proudový odber(n a možna se i zvýší učinnost když se nebudu mohybovat na samotné hranici motoru) a tim se proudlouží celková doba letu.
takže vy na WH používáte jaký vrtule? jestli se tam vejde ta 6'' tak stoupáni okolo 5 - 5,5?
jestli to s touto vrtulý ma dostatečnej tah, tak ji na ten motor klidne dam, ...
koxx

#23 Příspěvek od koxx »

tak zatím jsem rozhodnut pro tu cessnu od pelikána,co máte proti skyraideru (pro mě mluví to že má vše + usb kabl na simulátor)a hlavně to je od firmy protech asp. myslím

ještě cena nad 4 tisíce nemohu
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od vandurat7 »

Možná mne zde ukamenujete ale já mám výborně odzkoušený tohle
http://www.x-modely.cz/launch.php?s=pro ... oduct=1171

Menuje se to Sky lady .... podle mne naprosto hodný ero... měl sem tu jedničku,ne II... tak sem akorat zvětšil směrovku a dobrý

Je to skutečně nerozbitny,ten plastovej trup je v pohodě ještě ted.křídlo taky.... nedavno sem začal litat RCEJ,zatim jenom cvicim,ale po par letech se mi stal jeden pád,šmerlo to strom,no a 4 žebra v tahu a urvany šrouby na křidlo.ještě par vad na trupu.sice u těch polystyrenaku je jasny že vic vydrží,ale myslim že SL mnohem víc než bys čekal

Fakt doporučuji
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“