Výběr setu
já to nepdřizuju vrtuli, ten motor je delanej na 8-9'' x 4.7 a stouto vrtulý ma nejlepsí tah a odber max 13A a k tomu mam zas vybraný baterky. dyt to neni jen o vrtuli, když sem mel model s motorem vpředu tak tam to bylo celkem fuk jestli je vrtule o 2cm delsi. ale když je tlačna tak tam je vrtule celkem limitujici ne? obzvlaste když už mam elektroniku nakoupenou...(teda je to pozustatek z predesleho modelu)
zase na druhou starnu proč bych mel na tom motoru mit max. možnozu použitelnou vrtuly. s nejakou menší to sice nebude mit max tah, ale zas se mi sniži proudový odber(n a možna se i zvýší učinnost když se nebudu mohybovat na samotné hranici motoru) a tim se proudlouží celková doba letu.
takže vy na WH používáte jaký vrtule? jestli se tam vejde ta 6'' tak stoupáni okolo 5 - 5,5?
jestli to s touto vrtulý ma dostatečnej tah, tak ji na ten motor klidne dam, ...
takže vy na WH používáte jaký vrtule? jestli se tam vejde ta 6'' tak stoupáni okolo 5 - 5,5?
jestli to s touto vrtulý ma dostatečnej tah, tak ji na ten motor klidne dam, ...
Možná mne zde ukamenujete ale já mám výborně odzkoušený tohle
http://www.x-modely.cz/launch.php?s=pro ... oduct=1171
Menuje se to Sky lady .... podle mne naprosto hodný ero... měl sem tu jedničku,ne II... tak sem akorat zvětšil směrovku a dobrý
Je to skutečně nerozbitny,ten plastovej trup je v pohodě ještě ted.křídlo taky.... nedavno sem začal litat RCEJ,zatim jenom cvicim,ale po par letech se mi stal jeden pád,šmerlo to strom,no a 4 žebra v tahu a urvany šrouby na křidlo.ještě par vad na trupu.sice u těch polystyrenaku je jasny že vic vydrží,ale myslim že SL mnohem víc než bys čekal
Fakt doporučuji
http://www.x-modely.cz/launch.php?s=pro ... oduct=1171
Menuje se to Sky lady .... podle mne naprosto hodný ero... měl sem tu jedničku,ne II... tak sem akorat zvětšil směrovku a dobrý
Je to skutečně nerozbitny,ten plastovej trup je v pohodě ještě ted.křídlo taky.... nedavno sem začal litat RCEJ,zatim jenom cvicim,ale po par letech se mi stal jeden pád,šmerlo to strom,no a 4 žebra v tahu a urvany šrouby na křidlo.ještě par vad na trupu.sice u těch polystyrenaku je jasny že vic vydrží,ale myslim že SL mnohem víc než bys čekal
Fakt doporučuji