Komprese u ASP čtyrtakt 15 ccm
Komprese u ASP čtyrtakt 15 ccm
Ahoj mám takový hloupý dotaz. U 4.T motoru je komprese menší než u 2.T???Předem děkuji za odpověď.
No a jestli ještě můžu tak palivo používej 85:15 (20% ricínu je už moc) a jestli se ti bude zdát, že málo táhne, tak mu dej nitrované palivo, tak 5-10%. S těmi 10ti to bude mít tah jako kráva, však vyzkoušej a uvidíš... (s nitrem si budeš muset natrimovat volnoběh, oproti nenitru se ti bude zdát že už máš zavřený karbec ale pořád to poběží...)
No a prohledej fórum, jakou vrtuli na něj kluci dávají, není vrtule jako vrtule...
Ještě je jeden takový malý trik (sám používám, jsem spokojený, ale klidně se může stát že někdo jiný bude kategoricky proti) - mechanicky si můžeš nastavit souběh páky serva a karburátoru tak, že nebude lineární. Využívám toho že 4T mají velký krouťák v malých otáčkách a nastaveno to mám tak, že velké výchylce páky serva plynu odpovídá malá výchylka páky karburátoru v oblasti kolem volnoběhu až do cca 1/2 otevření šoupátka karbecu, tj. změna o hodně stupňů v okolí volnoběhu na kniplu se projeví jen malým otevřením karburátoru. A v okolí maxima pak už je skoro jedno, jestli je karbec otevřený na 90% nebo 100%. Takhle se hezky hrát s plynem v nízkých otáčkách a v těch maximálních je podle mně už skoro jedno jestli tam jsou maximální nebo o něco nižší... Ale s tímhle si hrej až si éro zalítáš a zvykneš si na něj, jak píšu, ne všem tohle může vyhovovat...
No a prohledej fórum, jakou vrtuli na něj kluci dávají, není vrtule jako vrtule...
Ještě je jeden takový malý trik (sám používám, jsem spokojený, ale klidně se může stát že někdo jiný bude kategoricky proti) - mechanicky si můžeš nastavit souběh páky serva a karburátoru tak, že nebude lineární. Využívám toho že 4T mají velký krouťák v malých otáčkách a nastaveno to mám tak, že velké výchylce páky serva plynu odpovídá malá výchylka páky karburátoru v oblasti kolem volnoběhu až do cca 1/2 otevření šoupátka karbecu, tj. změna o hodně stupňů v okolí volnoběhu na kniplu se projeví jen malým otevřením karburátoru. A v okolí maxima pak už je skoro jedno, jestli je karbec otevřený na 90% nebo 100%. Takhle se hezky hrát s plynem v nízkých otáčkách a v těch maximálních je podle mně už skoro jedno jestli tam jsou maximální nebo o něco nižší... Ale s tímhle si hrej až si éro zalítáš a zvykneš si na něj, jak píšu, ne všem tohle může vyhovovat...
A ještě lepší rada - používej syntetiku, né ricin, čtyřtakt má vyšší teplotu a ricin se děsně zapejká, motor po čase vypadá jako brambora z popela vytažená. Navíc syntetika v motoru netuhne a nemusí se tak nic rozebírat a konzervovat - mnohaletá zkušenost, v současnosti mám spalováků 15. A že je syntetika dražší ? Čtyřtakt ( zaběhnutý a seřízený ) žere málo a ve finále se to vyplatí.
Chlapi nevim, čtyřtakt OSmax 15ccm má kompresi i za studena a i když je dva měsíce neběhaný. ASP 15ccm mne taky překvapil tím, že studený a nepřechlastaný nemá téměř žádnou kompresi............
Lítám syntetiku 10%oleje 5%nitra a pohoda, i když rozdíl mezi 5% nitra nebo bez nitra u OSmaxu nepoznám
Lítám syntetiku 10%oleje 5%nitra a pohoda, i když rozdíl mezi 5% nitra nebo bez nitra u OSmaxu nepoznám
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/