Předem děkuji za zázraky
Petr
Rychlik píše:Myslíš že zítra budou mít zavřeno? Nejblíže jsou Semily a pak Vratislavice...Ve Vratislavicích mě překvapil docela dobře vybavenej obchod pro modeláře, akorát nechápu proč tam nemají nějakou reklamu, docela jsem měl problém ho najít.
petr-powder píše:Rychlik píše:Myslíš že zítra budou mít zavřeno? Nejblíže jsou Semily a pak Vratislavice...Ve Vratislavicích mě překvapil docela dobře vybavenej obchod pro modeláře, akorát nechápu proč tam nemají nějakou reklamu, docela jsem měl problém ho najít.
Abych řekl pravdu, tak tu v okolí moc obchodů neznám. Mluvil jsem o tom s klukama na letišti a nikdo o otevřeném obchodě nevěděl. Ale pokud někde něco otevřeného je, rád tam hned dopoledne zajedu.
Rychlik píše:Zkus tohle http://www.ramon.cz/?to=firma&idp=kontakt je to obchod na mobily, ale sám budeš překvapen co tam všechno mají na éra.
powder píše:Prohrabal jsem svůj hegeš a největší vrtuli jsem objevil APC 9x6 SF, jednu čínu 9x6 (něco jako APC-E) a 8,5x6 Master Airscrew (vysokootáčková). Nevím jestli by to Jaka utáhlo, ale ploužit by se mohl
Pokud selže Ramon, zavolej...