Pomoc-Jablonec nad Nisou a okolí

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

Pomoc-Jablonec nad Nisou a okolí

#1 Příspěvek od petr-powder »

Ahoj modeláři. Obracím se na vás s prosbou o pomoc. Za poslední dva dny jsem zrušil všechny mé vhodné vrtule na svého Jaka 3 a obchody jsou zavřené. Rád bych do pondělka ještě polétal. Proto pokud se najde dobroděj, který mi prodá vrtuli na elektru 8x6 až 10x6 a je někde v okolí Jablonce nad Nisou, budu mu nesmírně vděčný :wink:

Předem děkuji za zázraky :wink:

Petr
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Rychlik »

Myslíš že zítra budou mít zavřeno? Nejblíže jsou Semily a pak Vratislavice...Ve Vratislavicích mě překvapil docela dobře vybavenej obchod pro modeláře, akorát nechápu proč tam nemají nějakou reklamu, docela jsem měl problém ho najít.
moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
Lítám s DX7 na 2,4GHz
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petr-powder »

Rychlik píše:Myslíš že zítra budou mít zavřeno? Nejblíže jsou Semily a pak Vratislavice...Ve Vratislavicích mě překvapil docela dobře vybavenej obchod pro modeláře, akorát nechápu proč tam nemají nějakou reklamu, docela jsem měl problém ho najít.

Abych řekl pravdu, tak tu v okolí moc obchodů neznám. Mluvil jsem o tom s klukama na letišti a nikdo o otevřeném obchodě nevěděl. Ale pokud někde něco otevřeného je, rád tam hned dopoledne zajedu.
Rychlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rychlik »

petr-powder píše:
Rychlik píše:Myslíš že zítra budou mít zavřeno? Nejblíže jsou Semily a pak Vratislavice...Ve Vratislavicích mě překvapil docela dobře vybavenej obchod pro modeláře, akorát nechápu proč tam nemají nějakou reklamu, docela jsem měl problém ho najít.

Abych řekl pravdu, tak tu v okolí moc obchodů neznám. Mluvil jsem o tom s klukama na letišti a nikdo o otevřeném obchodě nevěděl. Ale pokud někde něco otevřeného je, rád tam hned dopoledne zajedu.

Zkus tohle http://www.ramon.cz/?to=firma&idp=kontakt je to obchod na mobily, ale sám budeš překvapen co tam všechno mají na éra.
moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
Lítám s DX7 na 2,4GHz
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petr-powder »

Rychlik píše:Zkus tohle http://www.ramon.cz/?to=firma&idp=kontakt je to obchod na mobily, ale sám budeš překvapen co tam všechno mají na éra.

dík za odkaz, jsou tam telefony, tak tam ráno cinknu a uvidím :wink:
powder
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od powder »

Prohrabal jsem svůj hegeš a největší vrtuli jsem objevil APC 9x6 SF, jednu čínu 9x6 (něco jako APC-E) a 8,5x6 Master Airscrew (vysokootáčková). Nevím jestli by to Jaka utáhlo, ale ploužit by se mohl :)

Pokud selže Ramon, zavolej... :wink:
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od petr-powder »

powder píše:Prohrabal jsem svůj hegeš a největší vrtuli jsem objevil APC 9x6 SF, jednu čínu 9x6 (něco jako APC-E) a 8,5x6 Master Airscrew (vysokootáčková). Nevím jestli by to Jaka utáhlo, ale ploužit by se mohl :)

Pokud selže Ramon, zavolej... :wink:

Už teď děkuji. Pokud neklapne Ramon, tak se určitě ozvu.Ty 9x6 by Jaka zvládly ... měl jsem tam i 8x6 a letělo to :lol:
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od petr-powder »

Tak v Ramonu jsem uspěl. Sice to není to pravé ořechové, ale létat by to mělo dobře. Každopádně po poledni už bych měl smůlu. Mají inventůru.

:wink:
powder
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od powder »

Tak ať Ti to lítá... Chtěli jsme vyrazit v neděli, ale podle předpovědi má zhusta sněžit... Nu, uvidíme... :?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“