Demoiselle - Old Timer

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
mephisto
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od mephisto »

Ospravedlňujem sa za kurvenie vlákna.

Zeptáš-li se, budeš pět minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Príslovie
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od lhotas »

chces tim rict ze sem vypadal jak blbec? :lol:
jinak ja si myslim ze uz je to vyreseny, v pondeli se zastavim v IT zkusim vysomrovat nakej ten cd rom a zacne se bastlit :twisted:
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
mephisto
Kontaktovat uživatele:

lhotas

#18 Příspěvek od mephisto »

Ja som iba odpovedal na to kurvenie vlákna, lebo reakcia autora bola podľa mňa veľmi neprimeraná. Na to sú iní "machri" a bohužiaľ nielen na tomto fóre. Verím, že sa Ti podarí navinúť funkčný motor hneď na prvý krát.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

Re: lhotas

#19 Příspěvek od Lindbergh »

mephisto píše:Ja som iba odpovedal na to kurvenie vlákna, lebo reakcia autora bola podľa mňa veľmi neprimeraná. Na to sú iní "machri" a bohužiaľ nielen na tomto fóre. Verím, že sa Ti podarí navinúť funkčný motor hneď na prvý krát.

Ve větě jsem úmyslně použil smajlíka, abys pochopil, že to bylo myšleno s nadsázkou a jako vtip. Tak to se teda omlouvám, jestli jsem se tě nějak dotknul. Nevěděl jsem že jsi tak přecitlivělý. :lol: :lol: :lol: :lol: Nevím, kolik těch smajlíků mám za větu napsat, aby dotyčný pochopil, že je to nadsázka anebo vtip!!!!! OPAKUJI BYLO TO MYŠLENO JAKO NADSÁZKA (VTIP)...............OPAKUJI....JAKO NADSÁZKA...... :roll: Ufffff....
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Béda
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Béda »

Chlapi, nechte toho handrkování, já myslím, že je potřeba pochválit tu manželku za takovej krásnej dárek!!!
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Lindbergh »

Béda píše:Chlapi, nechte toho handrkování, já myslím, že je potřeba pochválit tu manželku za takovej krásnej dárek!!!

No to teda jo :lol: A to ještě naložila večer malýho do auta a odvezla mě autem na chlastačku do modelářské klubovny (čti hospody) :wink: :!:
Wendelin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Wendelin »

No to je sen 8O Jóóó když si někdo umí vybrat.Jinak ti přeju ať ti Demoiselka krásně lítá.
FW 190A LM model
Bendy 400 http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=267
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=298
Lepší tužka za uchem než lopata v ruce.
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TERAZKY »

AHOJ, ako pokračuje stavba?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lindbergh »

TERAZKY píše:AHOJ, ako pokračuje stavba?

No zatím bohužel dost pomalu. Žena mně nechala doma se třema dětma a odjela na nějaký lékařský kongres na tři dny pryč. 8O Dělal jsem machra, že to zvládnu v pohodě a těšil jsem se, jak bude doma klid a po večerech si budu stavět, ale večer padám na hubu, jak jsem z těch paňárů hotovej :lol: No ještě že sem nelezou ženský, to by bylo keců :twisted: Jinak co se stavby týče, udělal jsem zatím kostru trupu a chystám se na křídla. Jo a největší mazec jsou ty kola, zatím mám jedno a sr.l jsem se s ním snad hodinu :!: Pěkně jemná prácička s pinzetou v ruce :wink:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

Re: La Demoiselle

#25 Příspěvek od Lindbergh »

mephisto píše:Čo konkrétne Ťa zaujíma? Fotky tej mojej Slečinky nájdeš na mojej stránke.

Můžu se zeptat, ve které fázi jsi nažehloval Litespan? Mám dilema, jestli to mám nechat až nakonec, až bude vše hotové, nebo ho nažehlit hned a pak teprve pokračovat ve stavbě. Zatím mám hotový trup a obě křídla. Jo a chyběly mně v balení ty drátky na uchycení stojny od kola...taková ta závlačka co se vlepí do křídla a uchytí se za ní stojna od kola. Nevím, z čeho to vyrobit, ani jak to má přesně vypadat :cry: Díky.
jakubjezik

#26 Příspěvek od jakubjezik »

Ahoj, stavim demoiselle podle planku pana Hadače, pomalu budu dokončovat, mám potaženo, zbývá osadit podvozek a elektroniku. V mojem plánku ale bohužel nejsou ty charakteristické nitě jednak v jednotlivých polích trupu a jednak od podvozku do křídla. Z fotek se mi to nepodařilo vypozorovat, ale jak jsou ty nitě uchycené v křídle a na podvozku? Je to křídlo v té tvojéí stavebnici nějak odjímatelné?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Lindbergh »

To jakubjezik: Ano křídla jsou odnímatelná kvůli převozu... Ty "nitě" nejsou nitě, ale otkané gumičky v metráži. V křídle jsou zabudované nafest, vedou z každého křídla 4 kusy do jakési stojny nad křídlem, kde jsou zaháknuté za háček. To samé zespodu... Takže když chceš Demoisellu rozebrat, vycvakneš na křídle 3 vzpěry, z háčků dole a nahoře vycvakneš gumičky a křídlo vysuneš z hliníkové trubičky :wink:
jakubjezik

#28 Příspěvek od jakubjezik »

Lindbergh píše:To jakubjezik: Ano křídla jsou odnímatelná kvůli převozu... Ty "nitě" nejsou nitě, ale otkané gumičky v metráži. V křídle jsou zabudované nafest, vedou z každého křídla 4 kusy do jakési stojny nad křídlem, kde jsou zaháknuté za háček. To samé zespodu... Takže když chceš Demoisellu rozebrat, vycvakneš na křídle 3 vzpěry, z háčků dole a nahoře vycvakneš gumičky a křídlo vysuneš z hliníkové trubičky :wink:

No udělat to "lanoví" z gumiček mě už taky napadlo - snadná demontáž, stačilo by je lehce napružit, zaháknout a držely by stále natažené. Říkáš otkané gumičky? Nevíš, kde se dají sehnat? Ty jsi je měl pravděpodobně přímo ve stavebnici, co?
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Lindbergh »

To jakubjezik: Ano je to součást balení, ale myslím, že v každé galanterii se to sežene. Alespoň žena to tady na mě hučí přes rameno :lol:
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pucmeloud »

Je to tzv. zaplétací guma. Mají to v každé galanterii a je to v mnoha odstínech a barvách. Taky jsem to chtěl použít, ale je to moc "chlupaté" na můj vkus...
Odpovědět

Zpět na „Dílna“