Demoiselle - Old Timer
lhotas
Ja som iba odpovedal na to kurvenie vlákna, lebo reakcia autora bola podľa mňa veľmi neprimeraná. Na to sú iní "machri" a bohužiaľ nielen na tomto fóre. Verím, že sa Ti podarí navinúť funkčný motor hneď na prvý krát.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Re: lhotas
mephisto píše:Ja som iba odpovedal na to kurvenie vlákna, lebo reakcia autora bola podľa mňa veľmi neprimeraná. Na to sú iní "machri" a bohužiaľ nielen na tomto fóre. Verím, že sa Ti podarí navinúť funkčný motor hneď na prvý krát.
Ve větě jsem úmyslně použil smajlíka, abys pochopil, že to bylo myšleno s nadsázkou a jako vtip. Tak to se teda omlouvám, jestli jsem se tě nějak dotknul. Nevěděl jsem že jsi tak přecitlivělý.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
No to je sen
Jóóó když si někdo umí vybrat.Jinak ti přeju ať ti Demoiselka krásně lítá.
FW 190A LM model
Bendy 400 http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=267
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=298
Lepší tužka za uchem než lopata v ruce.
Bendy 400 http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=267
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=298
Lepší tužka za uchem než lopata v ruce.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
TERAZKY píše:AHOJ, ako pokračuje stavba?
No zatím bohužel dost pomalu. Žena mně nechala doma se třema dětma a odjela na nějaký lékařský kongres na tři dny pryč.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Re: La Demoiselle
mephisto píše:Čo konkrétne Ťa zaujíma? Fotky tej mojej Slečinky nájdeš na mojej stránke.
Můžu se zeptat, ve které fázi jsi nažehloval Litespan? Mám dilema, jestli to mám nechat až nakonec, až bude vše hotové, nebo ho nažehlit hned a pak teprve pokračovat ve stavbě. Zatím mám hotový trup a obě křídla. Jo a chyběly mně v balení ty drátky na uchycení stojny od kola...taková ta závlačka co se vlepí do křídla a uchytí se za ní stojna od kola. Nevím, z čeho to vyrobit, ani jak to má přesně vypadat
- jakubjezik
Ahoj, stavim demoiselle podle planku pana Hadače, pomalu budu dokončovat, mám potaženo, zbývá osadit podvozek a elektroniku. V mojem plánku ale bohužel nejsou ty charakteristické nitě jednak v jednotlivých polích trupu a jednak od podvozku do křídla. Z fotek se mi to nepodařilo vypozorovat, ale jak jsou ty nitě uchycené v křídle a na podvozku? Je to křídlo v té tvojéí stavebnici nějak odjímatelné?
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
To jakubjezik: Ano křídla jsou odnímatelná kvůli převozu... Ty "nitě" nejsou nitě, ale otkané gumičky v metráži. V křídle jsou zabudované nafest, vedou z každého křídla 4 kusy do jakési stojny nad křídlem, kde jsou zaháknuté za háček. To samé zespodu... Takže když chceš Demoisellu rozebrat, vycvakneš na křídle 3 vzpěry, z háčků dole a nahoře vycvakneš gumičky a křídlo vysuneš z hliníkové trubičky 
- jakubjezik
Lindbergh píše:To jakubjezik: Ano křídla jsou odnímatelná kvůli převozu... Ty "nitě" nejsou nitě, ale otkané gumičky v metráži. V křídle jsou zabudované nafest, vedou z každého křídla 4 kusy do jakési stojny nad křídlem, kde jsou zaháknuté za háček. To samé zespodu... Takže když chceš Demoisellu rozebrat, vycvakneš na křídle 3 vzpěry, z háčků dole a nahoře vycvakneš gumičky a křídlo vysuneš z hliníkové trubičky
No udělat to "lanoví" z gumiček mě už taky napadlo - snadná demontáž, stačilo by je lehce napružit, zaháknout a držely by stále natažené. Říkáš otkané gumičky? Nevíš, kde se dají sehnat? Ty jsi je měl pravděpodobně přímo ve stavebnici, co?