unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#571 Příspěvek od davehaja »

Blahopřeji,mě nějakej aktivní celníček odchytl bublinkovou obálku s přijímačem poslanou z USA.Mají k tomu normálně přilepenej doklad od prodejce včetně ceny,poštovného a pojištění a ještě jim to musím jednou doložit :roll: Celkem je to za 75 dolcků :lol:
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#572 Příspěvek od Sarah »

Ted me na HC docela zklamali.. Na myhobbycity jsem psal jestli by mi nemohli zmenit motor v objednavce na stejnej za stejnou cenu jen o neco malo vetsi kv (jednou sem to tak takto resil a vpohode) No nez tam nekdo neco odpovedel (2 dny) tak mi odeslali ten puvodni.. no nic :)
scarabeus

#573 Příspěvek od scarabeus »

Sarah píše:Ted me na HC docela zklamali.. Na myhobbycity jsem psal jestli by mi nemohli zmenit motor v objednavce na stejnej za stejnou cenu jen o neco malo vetsi kv (jednou sem to tak takto resil a vpohode) No nez tam nekdo neco odpovedel (2 dny) tak mi odeslali ten puvodni.. no nic :)

Tos udelal totiz spatne, musis napsat rovnou na podporu a tam ti odpovi hned jak to prectou. Vyzkouseno.
tks
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od tks »

scarabeus píše:
Sarah píše:Ted me na HC docela zklamali.. Na myhobbycity jsem psal jestli by mi nemohli zmenit motor v objednavce na stejnej za stejnou cenu jen o neco malo vetsi kv (jednou sem to tak takto resil a vpohode) No nez tam nekdo neco odpovedel (2 dny) tak mi odeslali ten puvodni.. no nic :)

Tos udelal totiz spatne, musis napsat rovnou na podporu a tam ti odpovi hned jak to prectou. Vyzkouseno.

no vidíš, a mi na mail neodpověděli skoro nidky a když už, tak až po několika dnech. Ale prozměnu se mi osvědčila komunikace se samee ve fóru.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#575 Příspěvek od Marek71 »

U zásielok z USA je obecne vyššie "riziko" odchytenia colníkmi. Američan poctivo vyplní colnú deklaráciu a mnoho obchodov to u seba na webe aj uvádza a nie sú ochotní o tom vobec diskutovať.

Z Číny mi došlo asi 20 objednávok, DPH som platil u jednej, balík cca. 2-3 kilo. Zatiaľčo z USA som mal 2 objednávky a u oboch som platil DPH a u jednej aj clo.

Počkajme do konca mesiaca, mal by byť zvýšený limit pre bezcolný dovoz na 150 EUR, ako tu bolo spomenuté.

davehaja píše:Blahopřeji,mě nějakej aktivní celníček odchytl bublinkovou obálku s přijímačem poslanou z USA.Mají k tomu normálně přilepenej doklad od prodejce včetně ceny,poštovného a pojištění a ještě jim to musím jednou doložit :roll: Celkem je to za 75 dolcků :lol:
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
awe_cz

#576 Příspěvek od awe_cz »

Dneska mi dorazilo Spektrum DX6i a sada pro nocni litani - balik jako krava, bez cla...
mirob

#577 Příspěvek od mirob »

Ahojte...na HC v kolónke "Warehouse status" mám už shipped...keď tam kliknem hodí to na stránku honkongskej pošty..tam si to pýta Enquiry Reference Number(čo to je?) ...ako na to ?? dík
Jano
Kontaktovat uživatele:

#578 Příspěvek od Jano »

z hobycity odoslali na poštu ale ešte ho nemáš v systeme , musiš chvilu počkať .
Keď klikneš na podacie čislo v HK pošte ti naskočí automaticky /pokiaľ je v systeme.

Dnes mi došiel 220USD balik bez cla poslaný 29,10 ale colnici ho otvarali
to bol prvy čo otvorili
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
mirob

#579 Příspěvek od mirob »

prišiel ti balík na poštu v mieste bydliska???...mal si niekde v balíku faktúru alebo dodací list s cenou??...
Jano
Kontaktovat uživatele:

#580 Příspěvek od Jano »

NIE oni tam nedavaju nič

doručili mi to do roboty - adr. bola na bydlisko, ale poštari ma za 10 r
poznajú, takže mi nosia všetko do roboty :-)
mirob

#581 Příspěvek od mirob »

zaujímavé že ťa colníci nepredvolali a nezaujímali sa o hodnotu...atď...ja som dostal tenisovú raketu z USA a musel som ísť do BA na colnicu a zaplatiť DPH a clo(2%).....
scarabeus

#582 Příspěvek od scarabeus »

mirob píše:zaujímavé že ťa colníci nepredvolali a nezaujímali sa o hodnotu...atď...ja som dostal tenisovú raketu z USA a musel som ísť do BA na colnicu a zaplatiť DPH a clo(2%).....

Kdyby sis precetl vsechna vlakna o Hobbycity, tak by ti bylo jasny, ze jen zlomek zasilek od nich se opravdu procliva. Z USA je to uplne opacne.
mirob

#583 Příspěvek od mirob »

čítal som to ale mám obavu aby som nebol exemplárny prípad :D
Jano
Kontaktovat uživatele:

#584 Příspěvek od Jano »

mirob píše:zaujímavé že ťa colníci nepredvolali a nezaujímali sa o hodnotu...atď...ja som dostal tenisovú raketu z USA a musel som ísť do BA na colnicu a zaplatiť DPH a clo(2%).....

NESTRAŠ
ani tak nejde o ten doplatok ako o tie admin. ťahanice a najbližšia colná pošta je tušim Zvolen
Naposledy upravil(a) Jano dne čtv 06.11.2008 13:55, celkem upraveno 1 x.
scarabeus

#585 Příspěvek od scarabeus »

mirob píše:čítal som to ale mám obavu aby som nebol exemplárny prípad :D

Tak budes exemplarni pripad a??? Co se stane? Pri nejhorsim zaplatis zakonny poplatek, tak o co jde?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“