unitedhobbies.com
Sarah píše:Ted me na HC docela zklamali.. Na myhobbycity jsem psal jestli by mi nemohli zmenit motor v objednavce na stejnej za stejnou cenu jen o neco malo vetsi kv (jednou sem to tak takto resil a vpohode) No nez tam nekdo neco odpovedel (2 dny) tak mi odeslali ten puvodni.. no nic
Tos udelal totiz spatne, musis napsat rovnou na podporu a tam ti odpovi hned jak to prectou. Vyzkouseno.
scarabeus píše:Sarah píše:Ted me na HC docela zklamali.. Na myhobbycity jsem psal jestli by mi nemohli zmenit motor v objednavce na stejnej za stejnou cenu jen o neco malo vetsi kv (jednou sem to tak takto resil a vpohode) No nez tam nekdo neco odpovedel (2 dny) tak mi odeslali ten puvodni.. no nic
Tos udelal totiz spatne, musis napsat rovnou na podporu a tam ti odpovi hned jak to prectou. Vyzkouseno.
no vidíš, a mi na mail neodpověděli skoro nidky a když už, tak až po několika dnech. Ale prozměnu se mi osvědčila komunikace se samee ve fóru.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
U zásielok z USA je obecne vyššie "riziko" odchytenia colníkmi. Američan poctivo vyplní colnú deklaráciu a mnoho obchodov to u seba na webe aj uvádza a nie sú ochotní o tom vobec diskutovať.
Z Číny mi došlo asi 20 objednávok, DPH som platil u jednej, balík cca. 2-3 kilo. Zatiaľčo z USA som mal 2 objednávky a u oboch som platil DPH a u jednej aj clo.
Počkajme do konca mesiaca, mal by byť zvýšený limit pre bezcolný dovoz na 150 EUR, ako tu bolo spomenuté.
Z Číny mi došlo asi 20 objednávok, DPH som platil u jednej, balík cca. 2-3 kilo. Zatiaľčo z USA som mal 2 objednávky a u oboch som platil DPH a u jednej aj clo.
Počkajme do konca mesiaca, mal by byť zvýšený limit pre bezcolný dovoz na 150 EUR, ako tu bolo spomenuté.
davehaja píše:Blahopřeji,mě nějakej aktivní celníček odchytl bublinkovou obálku s přijímačem poslanou z USA.Mají k tomu normálně přilepenej doklad od prodejce včetně ceny,poštovného a pojištění a ještě jim to musím jednou doložitCelkem je to za 75 dolcků
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
z hobycity odoslali na poštu ale ešte ho nemáš v systeme , musiš chvilu počkať .
Keď klikneš na podacie čislo v HK pošte ti naskočí automaticky /pokiaľ je v systeme.
Dnes mi došiel 220USD balik bez cla poslaný 29,10 ale colnici ho otvarali
to bol prvy čo otvorili
Keď klikneš na podacie čislo v HK pošte ti naskočí automaticky /pokiaľ je v systeme.
Dnes mi došiel 220USD balik bez cla poslaný 29,10 ale colnici ho otvarali
to bol prvy čo otvorili
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
mirob píše:zaujímavé že ťa colníci nepredvolali a nezaujímali sa o hodnotu...atď...ja som dostal tenisovú raketu z USA a musel som ísť do BA na colnicu a zaplatiť DPH a clo(2%).....
Kdyby sis precetl vsechna vlakna o Hobbycity, tak by ti bylo jasny, ze jen zlomek zasilek od nich se opravdu procliva. Z USA je to uplne opacne.
mirob píše:zaujímavé že ťa colníci nepredvolali a nezaujímali sa o hodnotu...atď...ja som dostal tenisovú raketu z USA a musel som ísť do BA na colnicu a zaplatiť DPH a clo(2%).....
NESTRAŠ
ani tak nejde o ten doplatok ako o tie admin. ťahanice a najbližšia colná pošta je tušim Zvolen
Naposledy upravil(a) Jano dne čtv 06.11.2008 13:55, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309