Nabíjeni Li-Pol
semir píše:tak to budes dost prekvapeny ako ti pojde model po nabiti na 4.2V/clJeti char 30plus nabija na 4.15V, mal som ju
Nepleteš si to s tou novou verzí, která umí i LiFe a režim LiIon a LiPol je společný 4.15V? Mimochodem rozdíl mezi LiPolkama nabitými na 4.2V nebo 4.1V jsem nepoznal...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Hynek píše:Takze prosimnte kdyz tam ma bejt regulátor 18A a motor 2212/1400 tak jaky asi baterky by tam meli byt??
Diky Hynek
Takove, ktere dostatecne uzivi motor, aby se pri vetsich odberech nesekal.
Lepsi bude, kdyz napises do jakeho modelu to je.
NiMH jsou tezsi, starsi typ baterek, ale pokud nemas moc mista, muzes je kamkoliv pekne napasovat, protoze to jsou furt jen burtiky.
LiPol jsou lehci, novejsi typ, maji vetsi rozmery. Ale dneska je das uz temer vsude
Je to tohle TORO900 http://www.telink.eu/cz-detail-100207.html nekdo s tim prej uz lital z baterkama ze skylady kterou mam takze to by se mi hodilo... 
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
To je aký motor ??? Axi ? Alebo nejaký číňan ?
Ja som mal v Toro 900 motor s rovnakou hodnotou kv (MZK 2408/21), odber bol v špičke 15A a poháňal som ho 3-článkom, vrtuľa GWS 8x4 HD. Kolega tam mal tuším ten istý motor, ale na 2-článok a vrtuľa 8x6.
Takže ja by som doporučoval 3-článok, ale je treba byť obozretný vo výbere, aby tá baterka do toho vymedzeného miesta v trupe akurát vošla. Kapacitne tak 1500mAh...
Ja som mal v Toro 900 motor s rovnakou hodnotou kv (MZK 2408/21), odber bol v špičke 15A a poháňal som ho 3-článkom, vrtuľa GWS 8x4 HD. Kolega tam mal tuším ten istý motor, ale na 2-článok a vrtuľa 8x6.
Takže ja by som doporučoval 3-článok, ale je treba byť obozretný vo výbere, aby tá baterka do toho vymedzeného miesta v trupe akurát vošla. Kapacitne tak 1500mAh...
Hynek píše:motor 2212/1400 tak jaky asi baterky by tam meli byt??
Diky Hynek
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc