REGULÁTORY ASSAN
REGULÁTORY ASSAN
Má někdo zkušenosti s těmito regulátory ASSAN.Mě už odešel podruhé tento regulátor.Jeden den chodil bezvadně a druhý den vůbec ani nezapípá.Je divné že serva (BEC) chodí normálně,ale motor se vůbec neroztočí.Tento jev se mě stal už u druhého tohoto regulátoru.A to upozorňuji, že jsem nic nepřepóloval ani nic jiného.Můj motor má odběr 35A (měřeno klešťovým A-metrem) a regulátor je na 80A, takže má dostatečnou rezervu.
Regl assan
To opravdu nikdo nemá tento regulátor?
Asi to jsou přesně stejné regulátory, které se prodávají pod značkou Hextronik v HobbyCity. Ty jsou tady hodně rozšířené - ostatně i já jeden mám a žádné problémy jsem nezaznamenal. Prostě jsem ho zapojil a lítám.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Můj regulátor hextronic měl stejnou závadu jen blikal bec fungoval ale motor ne a jelikož mi u něj vadilo i dost hruby rozebeh s motorem turningy tak jsem jej po reklamaci prodal a začal používat regli od turnigu priirovnal bych je kvalitově k regulátorům dualsky akorát jsem zaslechl že více hřejí to bohužel nemám ověřeno.Jak uz jsem ti psal pokud chces obědnám ti z číny regl nový dobra je od turningu rada sentry ktere ma integrovanou ochranu jednotlivých článků přes balanční konektor.A programovací kartu bych ti půjčil.Honza
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k pouziti stejne programovaci karty a k nedavne pitve zpopelneneho Dualsky 18A, si myslim, ze regly Turnigy (Basic), Dualsky, SuperSimple (kartova verze) a dalsi podobne (Hobbywing, Thunderpower,..) jsou uvnitr uplne stejne, vcetne soucastek a firmware. Lisi se jen nalepkou a barvou smrstovacky.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz