REGULÁTORY ASSAN

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
mukula

REGULÁTORY ASSAN

#1 Příspěvek od mukula »

Má někdo zkušenosti s těmito regulátory ASSAN.Mě už odešel podruhé tento regulátor.Jeden den chodil bezvadně a druhý den vůbec ani nezapípá.Je divné že serva (BEC) chodí normálně,ale motor se vůbec neroztočí.Tento jev se mě stal už u druhého tohoto regulátoru.A to upozorňuji, že jsem nic nepřepóloval ani nic jiného.Můj motor má odběr 35A (měřeno klešťovým A-metrem) a regulátor je na 80A, takže má dostatečnou rezervu.
Kamil
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kamil »

Asi sú to "kvalitné" regulátory. Treba kúpiť tretí. :wink:
mukula

Regl assan

#3 Příspěvek od mukula »

To opravdu nikdo nemá tento regulátor?
tks
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tks »

Asi to jsou přesně stejné regulátory, které se prodávají pod značkou Hextronik v HobbyCity. Ty jsou tady hodně rozšířené - ostatně i já jeden mám a žádné problémy jsem nezaznamenal. Prostě jsem ho zapojil a lítám.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
jakas
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jakas »

Můj regulátor hextronic měl stejnou závadu jen blikal bec fungoval ale motor ne a jelikož mi u něj vadilo i dost hruby rozebeh s motorem turningy tak jsem jej po reklamaci prodal a začal používat regli od turnigu priirovnal bych je kvalitově k regulátorům dualsky akorát jsem zaslechl že více hřejí to bohužel nemám ověřeno.Jak uz jsem ti psal pokud chces obědnám ti z číny regl nový dobra je od turningu rada sentry ktere ma integrovanou ochranu jednotlivých článků přes balanční konektor.A programovací kartu bych ti půjčil.Honza
Abu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Abu »

Vzhledem k pouziti stejne programovaci karty a k nedavne pitve zpopelneneho Dualsky 18A, si myslim, ze regly Turnigy (Basic), Dualsky, SuperSimple (kartova verze) a dalsi podobne (Hobbywing, Thunderpower,..) jsou uvnitr uplne stejne, vcetne soucastek a firmware. Lisi se jen nalepkou a barvou smrstovacky.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Nakadah »

To by me zajimalo esi nahodou i Pulso nepatri do tehle skupiny. Pravda, po sundani "IHS" sem s udivem koukal jak ze je mozno krive naletovat "FETy" :D Stroj to asi nedelal. Nak
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“