Simulátory a něco o nich

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
buff

#16 Příspěvek od buff »

Vita_Valke píše:2 buff:
jak uz jsem psal, prosel sem FMS, AFD a skoncil u Phoenixu, neda se to absolutne srovnat a uz bych ho nevymenil, stahni si demo Phoenixu a mrkni na ty tutorial videa

Jo jo. Demo mám. A líbí.

Jen malou připomínku. Mám i demo Reflexu. A musím říci, že v tom žádnej rozdíl nevidím, co se týče grafiky. Menu a nastavování neposuzuju. Z 98% jsem už rozhodnutej pro toho Phoenixe. Ještě si musím pořídit nějaké to ovládání. A zatím nevím jaké. Příští rok Bych chtě pořídit větší vrťas, a tak nevím jestli už nyní si mám koupit nějakou nadupanou Futabu, kterou už bych ho honil (vrulník myslím :oops: ) a nebo pořídit pro ten sim nějakej dostačující "krám" za pár stovek. V tom stále plavu :roll:
A ještě by mě zajímalo je-li o toho Phoenixe českej manuál.
Prosím stačí odpověď typu Ano, Ne. Názory jako na co manuál atd neberu. Díky.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Vita_Valke »

buff píše:
Vita_Valke píše:2 buff:
jak uz jsem psal, prosel sem FMS, AFD a skoncil u Phoenixu, neda se to absolutne srovnat a uz bych ho nevymenil, stahni si demo Phoenixu a mrkni na ty tutorial videa

Jo jo. Demo mám. A líbí.

Jen malou připomínku. Mám i demo Reflexu. A musím říci, že v tom žádnej rozdíl nevidím, co se týče grafiky. Menu a nastavování neposuzuju. Z 98% jsem už rozhodnutej pro toho Phoenixe. Ještě si musím pořídit nějaké to ovládání. A zatím nevím jaké. Příští rok Bych chtě pořídit větší vrťas, a tak nevím jestli už nyní si mám koupit nějakou nadupanou Futabu, kterou už bych ho honil (vrulník myslím :oops: ) a nebo pořídit pro ten sim nějakej dostačující "krám" za pár stovek. V tom stále plavu :roll:
A ještě by mě zajímalo je-li o toho Phoenixe českej manuál.
Prosím stačí odpověď typu Ano, Ne. Názory jako na co manuál atd neberu. Díky.

Phoenix je i levnejsi nez reflex

pokud nemas vysilacku doporucuju koupit uz neco do budoucna, mrkni na zahranicni shopy DX7 od spectra se da poridit okolo 300-350 dolaru a bude ti stacit na skoro jakykoli vrtulnik

ceskej manual nema ale je to fakt zbytecny :) vse je nastaveno jen nakalibrujes vysilac a litas, neni v tom zadnej problem
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
jirka_d

#18 Příspěvek od jirka_d »

Nepovídej, já si Phoenixe kopil a součástí je i český manuál. Podmínka je nakupovat v ČR.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Vita_Valke »

jirka_d píše:Nepovídej, já si Phoenixe kopil a součástí je i český manuál. Podmínka je nakupovat v ČR.

no já manuál nemám bral sem ho z helimánie
http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... uage=cs-CZ

Obsah balení
CD s programem
USB převodník s konektorem pro TX typu JACK 3,5 mm stereo (GRAUPNER)
CZ návod k instalaci
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
jirka_d

#20 Příspěvek od jirka_d »

Jestli to má 8 listů A4, tak je to kompletní. Je tam instalace, základní popis a nastavení, nastavení simulace atd. Víc není ani v anglickém, který je v Phoenixu.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“