... znám, ale na jedno křídlo za posledních 10 let nebudu něco na stole konstruovat. Mimo to - vnější části mají negativní zkroucení -4°. To by asi teda nevzniklo.Celeron píše: stř 04.02.2026 10:56 ... metodu řezání lichoběžníkovýho křídla pilou na otočným čepu...
Halové a parkové samokřídlo s EDF 30mm
Re: Halové a parkové samokřídlo s EDF 30mm
jyrry.webnode.cz
Tak je to asi tak nějak hotový
S baterkou 350mAh to hmotí 163g (z toho asi 10g olovo úúúplně vepředu) včetně 3D tištěných (PLA-LW) koncových "oblouků", které mají dohromady cca 4g. Takže nemusim lepit QR-kód
Osvěžil jsem si specifika práce s bublinatým materiálem; no, nic moc, zase na nějakou dobu stačí. Známá je skutečnost, že EPP nějakým mechanizmem rychle tupí břity lámacích nožů; to jsem si uvědomil až když jsem si zprasil oba nožejky. Lepené to je celé tavným lepidlem, CA jsem zbaběle použil na páky křidélek (tištěné z PLA-HT), nikde jinde. Je to docela tuhé, uvidím co to bude dělat v luftu, případně zaříznu nějaké ty karbónové drátky. Mám to napípané, snad počasí dovolí test na mokrým sněhu
S baterkou 350mAh to hmotí 163g (z toho asi 10g olovo úúúplně vepředu) včetně 3D tištěných (PLA-LW) koncových "oblouků", které mají dohromady cca 4g. Takže nemusim lepit QR-kód
Osvěžil jsem si specifika práce s bublinatým materiálem; no, nic moc, zase na nějakou dobu stačí. Známá je skutečnost, že EPP nějakým mechanizmem rychle tupí břity lámacích nožů; to jsem si uvědomil až když jsem si zprasil oba nožejky. Lepené to je celé tavným lepidlem, CA jsem zbaběle použil na páky křidélek (tištěné z PLA-HT), nikde jinde. Je to docela tuhé, uvidím co to bude dělat v luftu, případně zaříznu nějaké ty karbónové drátky. Mám to napípané, snad počasí dovolí test na mokrým sněhu
jyrry.webnode.cz
Tak to je ůžasný.
Tak jsem využil počasí (lehce nad nulou a skoro žádný vítr) a byl tam.
Dost jsem to sestříhal; hned prvním nepovedeným vrhem jsem urazil kousek koncového oblouku (to jsem ustříhnul
), ale éro s tím pak létalo celkem obstojně.
Je to zase stabilní (kdoví proč?
), v náklonech je vidět snaha o srovnávání díky nezbytným negativům. Trochu to driftuje, ale až se s tím blíž seznámím, myslím že do haly by se to mohlo vejít.
Na přistání klouže jak větroň, asi se mu nechtělo do mokrýho sněhu
Musím dole vyhloubit nějaké kapsy pro normální uchopení, za EDF se to fakt hází blbě...
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Dost jsem to sestříhal; hned prvním nepovedeným vrhem jsem urazil kousek koncového oblouku (to jsem ustříhnul
Je to zase stabilní (kdoví proč?
Na přistání klouže jak větroň, asi se mu nechtělo do mokrýho sněhu
Musím dole vyhloubit nějaké kapsy pro normální uchopení, za EDF se to fakt hází blbě...
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
jyrry.webnode.cz
-
HONZIK 22
Lita ti to skvele. Gramaz je taky bombasticka . Nicmene u nas takove haly nemame ,snad kdyby vyklidily MAKRO. Tedy jen pro me.