HONZIK 22 píše:To jsem si pocet.

Tu máš google preklad:
Kde sakra Bertrand alebo FrSky oficiálne ubezpečili, že „vydania“ vyrazené na Git sú považované za
stabilné vydania v zmysle vodopádového softvérového projektu???
Vidím
- nightlies
- pre releases
- releases
Celý štrukturálny prístup vývoja Ethosu je v mojich očiach podobný agilnej metodológii, nie vodopádu!!!
Samozrejme nemáme dedikovaného scrum mastera kvôli veľkosti tímu, ale podstatné črty agilného prístupu sú určite rozpoznateľné a aj v tomto prípade je
„správnou voľbou zbrane“
každé uvoľnenie dokončenie šprintu
Ethos ako operačný systém je ZDALEKA špičkou Tx systémov z hľadiska súčasného rozsahu a budúceho potenciálu
Veľmi rozsiahla funkcionalita spojená s jednoduchým používateľským rozhraním definuje jedinečnosť na trhu
Ako používateľ, staré zvyky s ohľadom na klasické požiadavky na pomalý softvér vývoj, ktorý ako prvý umožnil možnosti nadmerných interných testovacích cyklov, treba odložiť a prispôsobiť dnešným moderným koncepciám.
Áno, aj ja by som chcel mať hneď takmer bezchybný softvér.
Ale vtedy by sme boli tu a teraz na úrovni 1.2.x pri vyšších nákladoch na vývoj, ako sme mali do 1.5.
Každý by si mal uvedomiť, že tento rýchly vývoj je BEZPLATNÁ PONUKA od frSky a že nikto nie je nútený robiť aktualizácie ihneď po zverejnení.
Ak sa vám nepáčia krátke cykly, môžete počkať, nechať dobrovoľných prvých osvojiteľov získať svoje skúsenosti, nechať Bertranda odstrániť dovtedy nepoznané problémy a počkať, kým sa usadí prvý prach veľkého vydania.
Každý, kto sa trochu zaoberal princípmi agilnej metodiky, by mal vedieť, o čom sú vydania, a mal by poznať aj výhody prístupu.
Ak sú pre vás cykly príliš krátke, mali by ste sa držať verzií, ktoré poznáte, a počkať a uvidíte.
Možno mám pre vás novinku:
NEEXISTUJE NÚTENIE NA AKTUALIZÁCIU
Ethos bol už s verziou 1.4 lepší ako ostatné systémy
a všetci z nás posledných pár rokov prežili svet RC bez použitia funkcií verzie 1.5.
V zásade nevidím žiadnu výraznú potrebu opustiť súčasnú cestu vývoja,
skôr miernu zmenu smeru v závislosti od situácie,
aby som sa zameral na opravu chýb alebo vylepšenia na sprint.
len moje 2 centy