Bambi 3
Pravidla fóra
Pro modely do 250g.
Pro modely do 250g.
Re: Bambi 3
Tak Bambi3 he hotový, čaká už len na zálet. Použil som ľahkú fóliu, s papierom sa mi nechcelo... letovka 120 gramov. No bude to aj do mierneho vánku. Stavebnica krásna, len som musel prerobiť predný kolík na uchytenie krídla.Povodne je velmi v zadu a krídlo má tendenciu posúvať sa do zadu. Další mám pripravený vetroň Robin, ten bude asi volný.
Blade Dancer,Mustang od Alfamodel Thunderbolt od E-Flite a pohodový hornoplošník vlastnej výroby. Všetko elektro.
Momentálne pre mňa nepoužitelný vrtulník Safari G41 od Scorpia. Ale to je asi rukami
Momentálne pre mňa nepoužitelný vrtulník Safari G41 od Scorpia. Ale to je asi rukami
jyrry píše:No a na který?
Dobrý den.
Možná jsem špatně hledal, ale je někde sehnatelny plán, nebo stavebnice na kluzák z té první fotky ?
Nejde mi tam vložit, ale měl jsem na mysli kluzák z té první fotky FB stránek
Takže zálet prebehol, Bambi lieta dobre, len je problém so servami. Nevracajú sa do pôvodnej polohy, normálne trhajú (aj na prázdno), veľké sklamanie. Sú to servá Kavan G02. Chcel by som poprosiť, nevie niekto niečo overené, čo by bolo vhodné do tohto modelu?
Blade Dancer,Mustang od Alfamodel Thunderbolt od E-Flite a pohodový hornoplošník vlastnej výroby. Všetko elektro.
hozyy píše:...Možná jsem špatně hledal, ale je někde sehnatelny plán, nebo stavebnice na kluzák z té první fotky ?
Nejde mi tam vložit, ale měl jsem na mysli kluzák z té první fotky FB stránek
Ano, hledal jsi opravdu špatně
Hitec Aurora 9X