Spárování dronu s mobilem

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
romi59

Re: Klon Eachina e58 sa nespáruje s telefónom

#16 Příspěvek od romi59 »

Geextah502 píše:
Nie som zlodej. Dron som našiel zavesený na strome niekde uprostred NAPANTu. Nikoho som cestou nestretol ani v okolí nepočul. Nemám potrebu sa ulakomiť na 30 eurovu hračku.

Nezlob se, ale zloděj jsi. MĚL JSI HO NECHAT LEŽET NA MÍSTĚ, majitel ho určitě hledal a určitě by ho našel, jen ty jsi ho šlohnul a nedal mu šanci.
zdzd

Re: Spárování dronu s mobilem

#17 Příspěvek od zdzd »

To máš tak, až on pozbude 30€ hračku, tak nad tím mávne rukou a až potká někoho, kdo ji našel a znárodnil tak mu k ní přidá ještě vysílačku, aby se s tím dotyčný nemusel zbytečně trápit....
fido1234

#18 Příspěvek od fido1234 »

Dobrý den,
mám dron Kidomo F03. Bohužel jak je to stejné jak v tomto vlákně - mobil dron nevidí. Nevidí jej ani tablet, pouze počítač. Pořídil jsem dle rady iphone (4) s nadějí, že jej uvidí. Jenomže ani iphone jej nevidí. Lze s tím něco udělat?
Fido
ingwarr

#19 Příspěvek od ingwarr »

Aby som neriešil takéto problémy som si nacital na nete a kúpil som DJI. Síce aj tam sa stane že aplikácia nefunguje na rôznych mobiloch. Mne na Xiaomi ide.
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“