Maverick píše:
No do budoucna bych chtěl přestat otravovat lidi kolem sebe. Lakování běžnou pistolí mám celkem v malíku, jen jsem pořád neměl důvod si ji koupit. Myslíš, že ta kartuše je ok?
Na pár čtverečních cm bude ok
Maverick píše:
No do budoucna bych chtěl přestat otravovat lidi kolem sebe. Lakování běžnou pistolí mám celkem v malíku, jen jsem pořád neměl důvod si ji koupit. Myslíš, že ta kartuše je ok?
varok píše:Maverick: Já jsem kdysi koupil Airbrush pistolku, nějaký levný typ, cena kolem 800,- kč. Je to ke kompresorku, ale v krabici je i nástavec právě pro použití tlakové láhve, osobně jsem to nezkoušel. Když si koupíte nějaký přímo aibrush kompresorek, něco ve stylu Orlík/Fengda a jiné podobné. Já mám Orlík AS189 a je docela tichý a na pár minut se snad dá i v paneláku. Navíc pokud máte i balkón, tak by možná šlo stříkat i na balkoně, pokud je pěkně, ne? Kompresory se dají sehnat už kolem 2500 s nádobou asi 3L a ty bez nádoby i levněji. Ale musíte mít hodně řídkou barvu jako voda, jinak to dělá neplechu.
varok píše: Ale musíte mít hodně řídkou barvu jako voda, jinak to dělá neplechu.
Maverick píše:No do budoucna bych chtěl přestat otravovat lidi kolem sebe. Lakování běžnou pistolí mám celkem v malíku, jen jsem pořád neměl důvod si ji koupit. Myslíš, že ta kartuše je ok?
kope píše: Jestě chci dokoupit místo té fixírky dvojčinnou pistolku se třemi jehlami od 0.2 do 0.5 mm
varok píše:Celeron: Krápník před tryskou může být moc barvy a málo vzduchu, proto vám to možná i prská. Zkuste barvu více naředit, ubrat jemně na množství barvy a přidat jemně vzduchu.
Celeron píše:Jak chceš ředit vodu s pár kapkama tuše? Ale ten poměr vzduch-barva zkusím změnit. Díky.