zdzd píše:pastyrik píše:no jeste nejasej, ptal jsem se i na tuto vec a snad to vypada, ze pujde pomerne jednoduse zlegalizovat moznost obou modulu (2.4 i 35) v jedne vysilacce.ted musim odjet na letiste. zbytek vecer
Nebudu brečet ani ani jásat, ať se zjistí možnost nebo zákaz. Osobně je mi to cekem jedno, mne se to vlastně ani netýká.
Pro všechny měniče modulů bude ale jedině dobře, když se situace ujasní a budou vědět na čem jsou. Čímž se vracím k výše zmińované neprofesionalitě výrobců/obchodníků. Je poněkud smutné, když takové věci musí s úřady vyjasňovat nějaký Pastyřík poté, co ho nějaký Zvědělík vyprovokuje. Taková věc totiž musí být jasná už ve stádiu přípravy projektu. A co je realita? Výrobci se nevyjadřují, implantátoři se omezí na osobní útoky. Poněkud nešťastný začátek...
Díky za spolupráci a měj se.
Zdeněk
A je to tu zas! Prostě nedáš pokoj! Před tím, než zde uveřejním maily, které mi chodí o tobě Zdenku i z tvého blízkého okolí od lidí, kteří s tebou přijdou do styku ( a to si za rámeček nedáš) tě musím upozornit, že tě mám přečtenýho a oni mi můj předpoklad náležitě potvrdili!
Doufám ale ,že to co napíši neděláš úmyslně, ale je to jen vyjádřením tvé zamindrákované povahy.
Vypadá to, že máš nějaký mindrák ať už z dřívějška, či je to nové. Praktiky, které používáš jsou všeobecně známé a používají je ti největší rozvraceči a lidé zlí bez svědomí. Smutné je, že jim to většina prosťáčků žere.
Tvé zlé snažení spočívá ve smutném faktu, že pokud jakýmikoliv nečistými prostředky vzbudíš dojem u svých prosťáčků (a graup15 se ukázal jako nejoddanější prostá ovečka), že je někdo nějak jiný,vychyluje z řady- pak jím ostatní hlupáčci opovrhují. Snažíš se vyprovokovat kohokoliv, aby na to upozornil hochy od JETI s kým že to mají tu čest a s kým se dali do party, aby mnou začali opovrhovat a i jakási minimální spolupráce, která nyní jakž takž probíhá, aby skončila. Neděláš to pro jejich dobro, ale pro svou ješitnost a nesmyslnou slepou oddanost k Futabě, která jediná z toho může mít užitek. Co kdyby se JETI 2,4G chytil! Vypadá to. že jsi opravdu od Futaby nějak podporován, abys to zde rozvracel! Pokud je to pravda, lepšího najít nemohli! Ano, opravdu to tak funguje a jen poctivá čestná osobnost to dokáže prohlédnout.
Doufám jen, že hoši v JETI tvůj zlý úmysl včas odhalí a nebudou jiř na něj nějak negativně v neprospěch všech poctivých modelářů, reagovat.
P.S. Diskuze vyprovokovaná graup15 na MH opravdu nemá chybu. Jsem velice rád, že se ukázali známé firmy co jsou zač. Ani to mě ale nevyprovokuje, abych na té trapárně učinkoval. Jen se bavte na cizí účet, však ono se jednou ukáže kdo má jaké úmysly!