Myslíš tú baterku, čo som dal na ňu odkaz ja ? Je to jeden LiPo článok, presne ten typ, čo je v Picozz. Ostatne, v diskusii pod ňou sa možeš dočítať, že pasuje na Picozz. A napetie je, samozrejme 3,7V nominálne a 4,2V plne nabitá, proste normálna LiPo
Picozz - problem
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Rotvík:
Myslíš tú baterku, čo som dal na ňu odkaz ja ? Je to jeden LiPo článok, presne ten typ, čo je v Picozz. Ostatne, v diskusii pod ňou sa možeš dočítať, že pasuje na Picozz. A napetie je, samozrejme 3,7V nominálne a 4,2V plne nabitá, proste normálna LiPo
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71 píše:Rotvík:
Myslel jsem tu úplně první co zadával dante (dával jsem jí do Picca taky).....a přiznám se že diskusi po tou ,,Tvou " jsem nečetl,jen jsem mrkl na fotku a ,,okolí".Pak je ovšem vše ok a může si tedy i vybrat...
a jakým způsobem se tam platí ?Marek71 píše:dante:
Kúp rovno dva kusy týchto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ingle_Cell
a aj s poštovným ťa to vyjde tan na 120KČ
no jenže už není sklademRotvík píše:Ta co sem dal Dante pasuje naprosto bez problémů a je téměř jako originál (už má i drátky což ale není takový problém napájet) ..... u té poslední jsem nenašel kolik má voltů