Picozz - problem

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Marek71 »

Rotvík:
Myslíš tú baterku, čo som dal na ňu odkaz ja ? Je to jeden LiPo článok, presne ten typ, čo je v Picozz. Ostatne, v diskusii pod ňou sa možeš dočítať, že pasuje na Picozz. A napetie je, samozrejme 3,7V nominálne a 4,2V plne nabitá, proste normálna LiPo :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Rotvík

#17 Příspěvek od Rotvík »

Marek71 píše:Rotvík:
Myslíš tú baterku, čo som dal na ňu odkaz ja ? Je to jeden LiPo článok, presne ten typ, čo je v Picozz. Ostatne, v diskusii pod ňou sa možeš dočítať, že pasuje na Picozz. A napetie je, samozrejme 3,7V nominálne a 4,2V plne nabitá, proste normálna LiPo :-)

Myslel jsem tu úplně první co zadával dante (dával jsem jí do Picca taky).....a přiznám se že diskusi po tou ,,Tvou " jsem nečetl,jen jsem mrkl na fotku a ,,okolí".Pak je ovšem vše ok a může si tedy i vybrat... :D
dante

#18 Příspěvek od dante »

Marek71 píše:dante:
Kúp rovno dva kusy týchto:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ingle_Cell

a aj s poštovným ťa to vyjde tan na 120KČ :-)
a jakým způsobem se tam platí ?

Rotvík píše:Ta co sem dal Dante pasuje naprosto bez problémů a je téměř jako originál (už má i drátky což ale není takový problém napájet) ..... u té poslední jsem nenašel kolik má voltů
no jenže už není skladem :(
kupca

#19 Příspěvek od kupca »

Zdravim, ja mem trosku jinci problem, ale pisnuto sem, odesla mi nabijeci cast na ovladaci, proste nenabiji, tak se chci zeptat, mam doma stary zdroj z mobilu, 4,8V 250mA, jestli by to mohl upravit na nabijeni vrtulnicku.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“