odkudkam píše:Zdravím, informací o přechodu na access a i na frsky fóru je spousta a abych se přiznal, trochen jsem se v tom ztratil a k tomu všemu jsem nějaký čas vývoj nesledoval(vystačil jsem si s tím co jsem měl).tak mě prosím hned nekamenujte.
Doma mám Taranise D plus opentx 2.24 a modul s LBT,abych mohl používat D prijimace i s telemetrii. Rád bych se tedy zeptal co použít lze a jak?
Zaprvé rádio, ze získaných informací jsem nabyl dojmu, že lze přehrát open TX na vyšší a pak přehrát FW modulu.
D přijímače použít nelze(krom použití ext modulu), ty bych asi již oželel, ale mám k nim proudové snímače a ty uX a S šli použít přes vario a chtěl bych vědět, jeli to možné i s access.
Dale X přijímače přehrát nelze(ikdyz příslib byl, ale výsledků už jsem se nedobral), ale ty by měli jít použít v režimu D16.
S přijímače by jít přehrát měli.
Díky za schovývavé odpovědi a doufám, že se konečně doberu závěru co a jak dál.
Pokud v tom Taranisovi máte už nějaké modely s protokolem D, tak je lze normálně používat dál (nikam nezmizí a fungují normálně). Pouze nelze založit nový model s tímto protokolem, protože ta volba protokolu D tam prostě už není (to se dá ale obejít zkopírováním nějakého stávajícího modelu - normálně to tak dělám).
V případě, že žádný model s protokolem D v Taranisovi nemáte, lze ho tam nahrát třeba od nějakého kamaráda... (toto tedy platí pro původní Taranis D plus opentx).