Robbe Power Peak Compact 6S EQ
-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
Robbe Power Peak Compact 6S EQ
Ahoj, poprosil by som majitelov tejto nabijacky, alebo niekoho rozumneho o radu. S nabijackou Robbe Power Peak Compact 6S EQ sa snazim nabit pack baterii zlozeny zo 4 ks A123 3,3V 2300mAh clankov. Po pripojeni kontaktov baterii mi nabijacka hlasi OUTPUT VOLTAGE TOO LOW, ak zapojim aj voltage sensor konektor, tak mi to hlasi EQUALIZER VOLTAGE TOO LOW. Nabijacku mam nastavenu samozrejme v manual mode s tymito parametrami: Bat. type: LiFe, Bat.volt. 13,2V, Bat. Cap. 2300mAh, Char. cur. 4,0A, Disc. cur. 1,0A. Dakujem dopredu za radu

-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
to koko: jj, mal si pravdu, baterie ostali v modeli a ja som zabudol, ze nestaci vypnut vypinac od regulatora, ono si to stale aj tak berie nejaky ten prud...a zobralo si to vsetko. Dal som do toho trochu nabijania v rezime Pb a chybove hlasky prestali a zacalo to normalne nabijat.
System detekoval vsetky styri clanky spravne. Este sa spytam, ked nastavujem nabijacku, tak tam zadavam voltaz celeho packu /teda 4*3,3=13,2V/, a kapacitu davam ako jednotliveho clanku - 2300mAh, je to tak spravne? Co potom ovplyvnuje velkost nabijacieho prudu, ktory mozem nastavit 1-5A ?
Vdaka este raz
System detekoval vsetky styri clanky spravne. Este sa spytam, ked nastavujem nabijacku, tak tam zadavam voltaz celeho packu /teda 4*3,3=13,2V/, a kapacitu davam ako jednotliveho clanku - 2300mAh, je to tak spravne? Co potom ovplyvnuje velkost nabijacieho prudu, ktory mozem nastavit 1-5A ?
Vdaka este raz
- arnysimilar
- Kontaktovat uživatele:
nabijanie
Zadávaš počet článkov - voltáž a nabíjací prúd 1-5A, na mojej Power Peak Infinity 3 aj kapacitu článku v mA a potom ešte v %. Malo by to byť aj u Teba tak.
Fly, fly in the sky
-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
sorry semir, ze ta rozrusujem pocas krasnych praznin mojou neznalostou (nic v zlom)
...na svoju obranu musim povedat,ze automaticky rezim je v pripade tejto nabijacky iba pre NiCD a NiMH clanky. A manual som si taktiez precital, zial len pri tych chybovych hlaskach je v manuali odporucana jedina vec: prekontrolujte pocet clankov. Nikde som nenapisal ze je problem s nabijackou, chcel som iba vysvetlit, co dane hlasky znamenaju...jednoducho som sa o podvybiti clankov nikde nedocital. A za to ze ze sa spytam aky je rozdiel v nabijani prudom 1-5 A sa nehambim, pod vsetkym som podpisany svojim menom. Proste ziadam o radu a nie o zhodnotenie mojich znalosti z fyziky (to sa uz davnejsie podarilo roznym profakom na skolach
).
Tak este raz dik za rady (a hlavne tie konstruktivne)
Tak este raz dik za rady (a hlavne tie konstruktivne)
Cessna 150(Guillows) 600mm, 2x Z-50 LS (Šad) 1000 mm, Alien (Svor) 1080, Basic 200 (Scorpio) 1450 mm,SuperChipmunk (Richmodel)1460mm, Arcus (Robbe) 1800 mm, RC Orion (J.Fara) 2300 mm, L-39 (LM), Z-50 LS 1600mm (Haikong)
-
peter hanuliak
- Kontaktovat uživatele:
tak TESCO pomohlo a kupil som si uz aj jednoduchy merak - pre buducnost...a aj ine veci...
koli comu tam ale davaju tu moznost volby prudu? Nejde predsa o to mat tie baterie nabite cim skor? alebo to znizuje ich zivotnost?
koli comu tam ale davaju tu moznost volby prudu? Nejde predsa o to mat tie baterie nabite cim skor? alebo to znizuje ich zivotnost?
Cessna 150(Guillows) 600mm, 2x Z-50 LS (Šad) 1000 mm, Alien (Svor) 1080, Basic 200 (Scorpio) 1450 mm,SuperChipmunk (Richmodel)1460mm, Arcus (Robbe) 1800 mm, RC Orion (J.Fara) 2300 mm, L-39 (LM), Z-50 LS 1600mm (Haikong)