semo píše:Golfista: u té iSDT Q8 to není dotykový displej, ale 3 dotyková tlačítka. Bál jsem se jich, ale neni to tak strašný. Na Youtube jsou video-recenze, kde je vidět, že jdou mačkat blbě, ALE to je tim, že na nich stále mají ochrannou fólii. Pak ještě v menu vypnout touch-slide a je to celkem použitelné.
Jinak, zmíněná Q8 nabíjí hezky, aspoň se mi to tak po pár nabití zatím jeví. Vybíjení je slabší. Až po updatu firmwaru se dostalo na slibovaných 15W a to ještě jen někdy (asi záleží, jak máš "změklou" baterku). Ale dobrý.
Osobne neviem, ale to vybíjanie bude asi, ako u Hoty myslené spolu s balancerom. Zato to ukazuje na menej. Neviem koľko W vybíja u iSDT Q8 balancér. Treba to sčítať s nabíjačkou a malo by to dávať 15W. Hota napr. W sčíta, ale prúd nie, takže vybíjaci prúd nesedí s vyb. výkonom. Hota H6 Pro vybíja balancer 10W. U tej Q8 by to mohlo byť môj odhad 5W, neviem či to niekde udávajú. Ale já som osobne išiel aj preto do H6 Pro, lebo má slušných 30W vyb. výkon a navyše externe vybíjanie so záťažou, ktoré mám dorobené. (150W)