Pocitam, ze pro FlySky prijimace je napetove cidlo v pohode, ale jde tam pripojit nejake cidlo pro urceni vysky?
Predem mpc diky za odpoved a doufam, ze vysilac jeste nekdo poradne protestuje
leve89 píše:.... cidlo pro urceni vysky?
Tlapa píše:Ve verzi 2.3.8 se našla kritická chyba a byla zastavena její distribuce. Brzy bude následovat opravná verze 2.3.9
ellet píše:... a 2.3.9 už tam je taky
Hlášky jsou na SD kartě, jako u tvých FrSky vysílačů. Můžeš si obsah karty stáhnout a s předstihem "předposlechnout"Janek2 píše:.. hlavně jestli to mluví česky s tím 2.3.9.
https://downloads.open-tx.org/2.3/release/sdcard/Janek2 píše:Tak to nemůžu, protože nevím kde a neumím to. Podle videonávodu nainstaluju cokoliv, ale jinak ne. Nenarodil jsem se bohužel jako počítačový maniak.
Proto jsem někde výše napsal, že kdybych to koupil, tak bych požádal pana Hořejšího o onu instalaci za příplatek.
Awandalor píše:2.3.9 v pohodě nainstalována, vše funguje.
Bezdrátový učitel žák
Můžete mi někdo říct jakej je pinout u TX16S v té šachtě? Chtěl bych zkusit do šachty dát malej sbus přijímač spárovanej s flysky fs-i6 a používat wireless trenéra ale na inetrnetu jsou minimálně 2 různé pinouty.
Na spodku je 2x TTL a lze na ně nastavit i sbus a udělat trenera ale to by mi ten sbus přijímač "visel" dole z pod vysílačky.