no já jsem s těma androidníma hudebníma aplikacema absolutně neuspěl, je tam šílená zpožděná latence--třeba že přez androidní mobil nemám problém si stáhnout bicí, činely, klávesy , ale nejde přez to hrát živě, je tam neskutečné zpoždění, ona je latence i přez jabko přez garageband, kde si dělám prvotně bicí, ale to mi nevadí, tam si jen udělám ty bicí a přehraju jako uzavřenou smyčku do looperu, kde k nim potom už v reálém čase hraju živou kytaru přez amplitube
v podstatě živě hrát jde jen přez to jabko, přez android to jde dělat pouze jako jakousi třeba zmixovanou nahrávku a pak to jen spustit, ale živě to nejde a není to o ceně přístroje--mobilu, tabletu, prostě to nejde, v principu toho systému je tam vždy latence.
časem bych se chtěl ještě dopracovat opravdu k minimalizaci těch krámu, jde to, ale zatím jsem na to malej pán, přez ten apple jde i ten looper, ale zatím to nedávám, nevím jak na to, jak to spouštět, další problém a to dost zásadní je zvuk, v bytě menší místnosti vcelku pohoda, ale pak venku třeba někde na hospodské zahrádce už to taková hitpoška není.
já jsem si ted nedávno na doporučení z muzikeru --co jsem jim vysvětlil že řeším --koupil nové akustické kombo,
https://www.cmias.cz/eshop-kombo-akusti ... 8lEALw_wcBno je tam fajn, že mám dva vstupy-to jsem opravdu zásadně potřeboval a není boha koupit takto koncipovaný nějaký menší mixážní pult--vem čert, že by neměl zesilovač, to by mi zásadně nevadilo -kytara a druhý mikrofon a na obou vstupech jak reverb, tak i chorus ve dvou stupních, což je teda mimochodem fajn, že hodinu nehledáš potenciometrem trávu rust--cvakneš jednu polohu, nebo druhou---no ale repráky středotonový, prostě na akustickou kytaru, takže na moje hraní nepoužitelný, navíc to kombo rozměrově veliký,nakonec jsem teda z toho komba použil vypreparoval jen ten zesilovač a jako bedny použil monitory JBL cm 42
https://www.google.com/search?sxsrf=ALe ... tYJvKWckvMrozměry sice vcelku malý, ale neskutečně váhově těžký, navíc zvuk stejně jako když někdo hraje uzavřenej v krabici od bot--teda si myslím, že 99 procent lidí by bylo totál v poho , ale prostě zvuk takovej udušunej---ukultivovanej--domácí hifi, domácí higend, nejsou tam ty pruzračné středy jako když hraje kapela na živo a jedno, jestli v O2 aréně, nebo na vesnické zábavě, ten zvuk živých nástroju umí být jiný, živý
to jsem ale nakonec vyřešil přiřazeným reproduktorem iloud
https://www.muziker.cz/ik-multimedia-iloudted mi to přijde už zvukově opravdu dobrý, ten iloud tomu dává na středech tu čitelnost--
no prostě zlatá španělka, když nemá blbej zvuk, hraje dobře doma i venku, muzika přez repráky, nikdy bych nevěřil že je to takový oser.
abych to o tom přirozeném zvuku vysvětlil--když budu hrát na akustickou kytaru, lidi vnímaj ten zvuk z té kytary, né z nějaké krabice od bot, která je kousek dál od té kytary.
když má někdo doma nějaké domácí hifi neujíždím na tom, jak dobře ty bedny basují, ujíždím na tom, že ta zpěvačka--kapela je v té mistnosti---to se ale musí slyšet, že to tak opravdu jde a asi je nesmysl si myslet, že něco běžně koupitelného pod 50k spíš víc to bude takto umět.
nooo to jsem se zase rozkecal, to toho budu zítra zase litovat a stydět se