android versus jabko

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepin

android versus jabko

#1 Příspěvek od pepin »

Ahoj, přešel jsem na mobilu od androida na iphone 7 ale po pravdě jsem z toho ovládání docela vykulenej----jako že třeba mi přijde sms a když si ji chci uložit a přejmenavat na nějaký konkrétní kontakt., to je snad 5 neuntivne nenavádějících cvakání teprve než se dostanu k fázi uložení do kontaktu.

je super, jak všechno funguje rychle, o tom žádná, ale jsez toho jabka fakt vykulenej a v podstatě nasratej---nepřijde mi to intuitivní a jednoduchý jako na androidu

já na muziku potřebuji apple, synek opravuje apple, takže vedle tabletu který mám na muziku logicky vyplynulo že bych měl pořídit i mobil aple, už to trochu dávám,ale při tom ovládání jabkového mobilu jsem fat hodně nasratý jak je to složitý neuntiivní.

jsem jen blbej, nebo je mraky jinejch, co jim mobil od apple taky nesednul ?
jio

Re: android versus jabko

#2 Příspěvek od jio »

Dám zkušenost dcery.
Žila 2 roky v USA a tam samozřejmě s iphone. Jenže tam to dávalo smysl, protože na to tam bylo navázáno spoustu služeb.
Když se vrátila domů, tak se dva roky trápila, furt něco nefungovalo tak, jak byla zvyklá. Pořídila si mobil s androidem a iphone nikdy více.
pepin

#3 Příspěvek od pepin »

jio píše:, furt něco nefungovalo tak, jak byla zvyklá. .

to je zase podle mého blbost, jediný, co ji nemohlo fungovat bylo stahování--kradení muziky , nebo filmu třeba Z ULOŽTO, to tak je, že jabko neofiko stahování nepodporuje--i když to teda taky jde obejít, mě tam neskutečně serou opravdu a pouze ty mobilní komunikační verze--přijde sms a tu uložit do kontaktu, no to je opravdu očistec na mnoho kliknutí a naprosto neuntiivních.

jinak to funguje jak z praku--hned okamžitěš -když cvakneš správně,jsi tam, kam chceš jít , o tom žádná.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DAF »

Heč! Tak holka to dokáže uložit na 4 ťuknutí! Má i8 asi půl roku a zatím spokojenost. Ale pravda, říká, že na některé věci člověk musí přijít.
Hitec Aurora 9X
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kuba78 »

no, primarni by se asi chtelo zeptat, co vlastne od telefonu ocekavas ze bude umet a co s telefonem vetsinou delas.. jablecny produkty jsou na neco super, na neco uplne naprd. to plati obecne - iphone, ipad, macbook, hodinky.. a pak teprv premyslet ktery telefon vzit. to ze se jinak uklada kontakt se na chvili naucis, ale abys nebyl zklamany z uplne jinych veci.

jo a ted sem se koukal, ulozit novy kontakt z SMS je iphone7 celkem 7 kliknuti, takze pridej :-)
pepin

#6 Příspěvek od pepin »

DAF píše:Heč! Tak holka to dokáže uložit na 4 ťuknutí! Má i8 asi půl roku a zatím spokojenost. Ale pravda, říká, že na některé věci člověk musí přijít.

díky, to mě právě zajímalo, bo u androidu jen tukneš uložit---jedno tuknutí, joo dá se to na jabku naučit--pětkrát čtyřikrát, ale mě už dvacet let není a v podstatě i když muj synek opravuje cokoli od jabka, tak když za nim přijdu s problémem----hele, chci aby mi intetrnetové rádio hrálo přez bluetooth reprák ale navigace mi mluvila jen z telefonu, je stejně v prdeli---tati, ty se mě vždycky ptáš na věci, který nikdy nikdo neřešil :D

to jsem nakonec vyřešil, internetové rádiío přez bluetoooth z iphonu a z iphonu hospot pro jinýmobil--tablet pro navigaci, která už pak navigačně nekacá do muziky
z internetováho rádia
prikrylm

#7 Příspěvek od prikrylm »

Šmarja Józef. Umí to ještě vůbec telefonovat? :)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
jirinovo

#8 Příspěvek od jirinovo »

to je jako srovnávat jabka s hruškama :))))
pepin

#9 Příspěvek od pepin »

Kuba78 píše:jo a ted sem se koukal, ulozit novy kontakt z SMS je iphone7 celkem 7 kliknuti, takze pridej :-)

néé já už to umím jen na pět :D

no ale stejně oser neskutečnej, navíc opravdu neuntiivní dá se to, ale intuitivně fakt ne

u mě je to jabko z jednoduchého duvodu, za prvé ho potřebuji a to mi opravdu v poho funguje na muziku--amplitube program,ten se mi samozřekjmě umí synchronizovat i když se ukázalo že přecijenom to trochu drhne i s epláckým mobilemm, ale v principu to funguje, na hudební aplikace je android naprosto nepoužitelný--latence

on mi minulý týden kleknul muj mobil samsung galaxi mini s4 přez navigaci, super mobil do kapsy pro dělníka, jenže nazdar, mobil v poho,že pomalej to mě bylo jedno ale aplikace už přestala fungovat pro navigaci mapy cz

prostě jsem nasratej, malý mobily do kapsy jsou minulostí, bo všichni chtějí přece nosit v kapse televizi, fakt jsem nasratý
jio

#10 Příspěvek od jio »

pepin píše: ad ..., furt něco nefungovalo tak, jak byla zvyklá.

to je zase podle mého blbost, jediný, co ji nemohlo fungovat bylo stahování--kradení muziky , nebo filmu třeba Z ULOŽTO, to tak je, že jabko neofiko stahování nepodporuje--i když to teda taky jde obejít, mě tam neskutečně serou opravdu a pouze ty mobilní komunikační verze--přijde sms a tu uložit do kontaktu, no to je opravdu očistec na mnoho kliknutí a naprosto neuntiivních.

jinak to funguje jak z praku--hned okamžitěš -když cvakneš správně,jsi tam, kam chceš jít , o tom žádná.

pepine, to není o funkčnosti jako takové, to je o funkčnosti jablečného systému jako celek. V USA na tom funguje spousta služeb, které tady nefungují. Placení některých věcí pak ztrácí smysl když se u Androidu za to neplatí. Není hned třeba krást.
A když její 6S občas začal zlobit i co se týká HW (důsledek slavné to chyby s prohnutím, kdy to v USA měnili zdarma na počkání i po záruce, protože to byl jejich průser a oni to věděli, a v ČR za tučný poplatek při prohnutí cca 1mm), tak si půjčila můj mobil a zjistila, jak je všechno najednou jednodušší. Jinak řečeno, po dvou letech užívání v ČR poznala že je zde iphone používán spíše pro waw efekt "Já mám ajfóna", ale používání nedává stejný smysl, jako v USA. Teď je spokojená s Androidem. Takže asi takto.

Pokud s tím nemáš problém, tak naučit se ovládání je jen otázkou času a jak se říká u ajťáků, chce to jen plechový zadek. :-)
pepin

#11 Příspěvek od pepin »

prikrylm píše:Šmarja Józef. Umí to ještě vůbec telefonovat? :)

uplně přesně netuším jak pochopit tvuj příspěvek---jako že co by nemělop umět telefonovat

bez debaty by mě ale hodně potěšilo, kdyby byl někdo ještě víc debilnější než já
prikrylm

#12 Příspěvek od prikrylm »

pepin píše:

uplně přesně netuším jak pochopit tvuj příspěvek---jako že co by nemělop umět telefonovat

bez debaty by mě ale hodně potěšilo, kdyby byl někdo ještě víc debilnější než já

Tak jsi ho našel! Gratuluju. :)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
pepin

#13 Příspěvek od pepin »

jio píše:[

Pokud s tím nemáš problém, tak naučit se ovládání je jen otázkou času a jak se říká u ajťáků, chce to jen plechový zadek. :-)

no už asi zásadní problém nemám, teda pokud pominu, že ohledně kotakty, telefonování sms, to je oopravdu očistec třeba tuknu na jmeno a rovnou automaticky volám ale v jiném menu tuknu na jmeno a teprve potom volim, jestli volat---což je takto logicke u všech volbach přez android.

mě prostě neskutečně překvapilo že u iphonu nejsou ty odkazy i ntuitivní---jako že dorazí sms zpráva a v nabídce po otevření zprávy se otevře uložit--přejmenovat, to je fakt děs a běs tak jednoduchou a podle mého logickou operaci zmáknout--už vím jak, ale sere mě to, že u toho vubec musím přemýšlet--androidácká srágora z poihledu iphonáku tě tam logicky okamžitě nasměruje.

podle mého logický postup--přišla zpráva, takže co to muže nabídnout--vymazat--uložit--přidat do kontaktu---to nabídne logicky i ten nejposranější android, fakt jsem na apple nasratý dám to,nechci to hned vzdát ale bude to boj a mraky věcí fakt na hovno---jako že budík, nebo zvonění neumí začínat hrát z poticha a najíždět do hlasitosti----to si fakt dělají prdel--néé nedělají tak to prostě je, že si nemužeš na fotáku navolit při focení 16/9 no nemužeš, mužeš to maximélně upravit až po vyfocení

na druhou stranu, když po tom mobilu tabletu od jabka sáhneš po tejdnu nepoužívání, jen na to cvakneš a hned tam ta RC mánia je, nic se dlouho nenačítá, to je na druhou stranu fakt masakr

že to naběhne jako když vypínačem rozsvítíš žárovku, o tom žádná, to je opravdu bomba
pepin

#14 Příspěvek od pepin »

prikrylm píše:Tak jsi ho našel! Gratuluju. :)

tak to mě opravdu potěšilo---jako že v tom nejsem jen sám.

fakt beznaděj, synek opravuje věci ods jabka---já furt android, no když přestal fungovat, logicky jsem si myslel, že bude lepší přejít na jabko---synku potřebuji poradit---tati to co se ptáš nikdy nikdo neřešil, lidem stačí že mají jabko a víc neřeší-
sky59

#15 Příspěvek od sky59 »

pepin píše:
jsem jen blbej, nebo je mraky jinejch, co jim mobil od apple taky nesednul ?

nie nie si, si uplne normalny

kolega vravi, ze jablko je len pre zeny a dievcata.... chlap to nemoze vediet akceptovat lebo si to robi co chce, nikdy ti to nebude patrit!

ked sestre zazvoni telefon tak huci aj tablet a aj pocitac, stale si to robi updaty a mala na tom taky "virus" alebo co to bolo (nejaky hijacker na operu) ze som mal s tym dost velky problem

kto chce nieco na tom robit (vsetko od jablka) tak ma smolu, u nas v robote to nema nikto a kto to mal tak mal iba problemy, update systemu a co fungovalo uz nefunguje

a potreboval som spojazdnit starsi apple co zabudli heslo, keby som bol vedel kolko problemov s tym bude tak skonci na kovadline, ako som napisal, nikdy to ziadne zariadenie od jablka patrit nebude ( priklad: ako si dovolili degradovat performance na starsich telefonoch so slabsou bateriou? stale maju dosah na vsetky zariadenia, fuj shit)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“