Chamber píše:Jinak na centru i na uchu mám nalepenou po celém obvodu zhora i zdola průhlednou izolepu, aby se netrhal potah.
Ještě tě poprosím, to oblepení izolepou dokola, pomáhá to, když křídlo rozebíráš, neodlepuje se potah od konstrukce? Díky.
Chamber píše:Jinak na centru i na uchu mám nalepenou po celém obvodu zhora i zdola průhlednou izolepu, aby se netrhal potah.
martinni píše:
Ještě tě poprosím, to oblepení izolepou dokola, pomáhá to, když křídlo rozebíráš, neodlepuje se potah od konstrukce? Díky.
martinni píše:
Na mojich strojoch Pures č1, Pures č2 a X dream, istím uši len pomocou magnetov. Prídržná sila je dostatočná. Pures č1 a 2, majú za sebou dve súťažné sezóny a stovky letov. Magnety sa plne osvedčili. Má to aj ďalšiu výhodu, - pri tvrdšom pristátí sa nič netrhá a neláme. Jednoducho sa ucho na spojke len trochu vysunie.martinni píše:Štve mě zajišťování uší k centroplánu izolepou, fólie se odlepuje, nedá se sloupnou izolepa atd. Nemáte někdo vyzkoušené zajištění uší-centrální část křídla na magnety. Případně jak velké máte magnety, které spolehlivě uši udrží při výstřelu gumicukem? Díky.
A máš také 8 mm nebo větší?Díky.saro.j píše: Na mojich strojoch Pures č1, Pures č2 a X dream, istím uši len pomocou magnetov. Prídržná sila je dostatočná. Pures č1 a 2, majú za sebou dve súťažné sezóny a stovky letov. Magnety sa plne osvedčili. Má to aj ďalšiu výhodu, - pri tvrdšom pristátí sa nič netrhá a neláme. Jednoducho sa ucho na spojke len trochu vysunie.
martinni píše:A máš také 8 mm nebo větší?Díky.