Tak to by se mi tam ta bc6 dualpower taky mohla vejít, ale nerad něco řežu.
Franta
MY 710
Třeba to, že mě ještě nezlobí ložiska, ozubený řemínek dělá to co má, kufr není jen na okrasu. Lepší dodávaná lipolka i když je to taky nic moc.
Nebojte mám srovnání se třemi orig. trexi450 v alu balení z čech i usa.
Posuzuju kompletní srovnatelnou dodávku, včetně balení a stejných komponent.
Prostě, jak už jsem řekl, byl jsem příjemně překvapen a to doslova.
Podle toho co jsem, kde viděl, tak bych řekl, že kopie(copterx, titanium, walkera- ta ovšem s otazníkem) už jsou lepší než originál a hlavně levnější. A o to jde.
A nechci flame, takže na toto téma končím.
Franta
Nebojte mám srovnání se třemi orig. trexi450 v alu balení z čech i usa.
Posuzuju kompletní srovnatelnou dodávku, včetně balení a stejných komponent.
Prostě, jak už jsem řekl, byl jsem příjemně překvapen a to doslova.
Podle toho co jsem, kde viděl, tak bych řekl, že kopie(copterx, titanium, walkera- ta ovšem s otazníkem) už jsou lepší než originál a hlavně levnější. A o to jde.
A nechci flame, takže na toto téma končím.
Franta
XXXXXLS píše:Třeba to, že mě ještě nezlobí ložiska, ozubený řemínek dělá to co má, kufr není jen na okrasu. Lepší dodávaná lipolka i když je to taky nic moc.
Nam tu neslo o flame, ale spis o podlozenejsi konkretni body. Ja sam mam CopterX, tak me zajimalo jak je na tom tahle dalsi kopie.
S klidnym svedomim muzu rict, ze na tom budou obe kopie podobne, protoze me nezlobi taky zatim nic, zadny loziska, reminek drzi jak ma, kufr super. LiPol jsem kupoval jinde s poradnymi proudy. Letano asi 3 mesice.
Par veci uz jsem ale vymenil, pravda - poradny listy, barevny listky dozadu, regl, motor...
Tominator píše:Mne z heli-shopu prisiel komplet osadeny aj zo servami aj z gyrom aj zo vsetkym. Trebalo vsak doladit vela veci, takze urcite niekoho vyhladaj.
Stymi servami a gyrom to by si urcite zvladol, keby si videl par fotiek spravil by si to aj sam. Horsie to je potom z krivkami vo vysielaci, nastavenie stopy listov, citlivost gyra a podobne zalezitosti. Nevravim ze sa to neda vycitat z for a netu, ale vzdy je lepsie ked to robi niekto kto sa dotoho rozumie a vie co robi.
Cize suhlas so : scarabeus-om
dozvies sa aj vela informacii do zaciatku ktore su na nezaplatenie.
vidim ze uz aky taky letovy pozemny a vodny park mas takze budes mat aj nabijacku na Lipolky snad. ked nie tak uvazuj aj nad nou. Skoro mi az prislo cudne ze niekto s tolkymi strojmi sa boji ci dobre osadi serva.
Kvalitní nabíječka je základ, vlastním BC6.
Ohledně těch serv - asi jsem to napsal špatně, osadit jej dokážu, ale nevím zda si právě poradím s celým tím seřízením - náklon listů, výchylky, gyro ap. Asi zde začnu hledat někoho zkušeného.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Bud hledej nekoho zkuseneho nebo si to serid dle super videi, ktera jsou ale v anglictine, takze nevim, jestli timhle jazykem oplyvas nebo ne
V pripade, ze ano, mrkni do myho podpisu, dostanes se na moje stranky a nekde v textu je odkaz na ona videa.
Uprimne receno je v nich uplne vsechno. Sam jsem dle nich vsechno sesteloval a nejakou dobu s tim lital. Pak jsem to spis jen z pleziru hodil do servisu, aby na to mrkli. Jediny, co doopravdy udelali je, ze mi trosku prehazeli elektroniku, kabely zabalili do buzirky a dali lepsi listy (mel jsem tam fakt hrozne mekky plastaky).
Zkratka a dobre, pokud pouzijes ona videa, vsechno sesteluj sam a pak nekomu rekni, at to skoukne. Je to lepsi varianta nez to rovnou nechat na nekom jinem. Stejne se to budes muset casem naucit stelovat sam
V pripade, ze ano, mrkni do myho podpisu, dostanes se na moje stranky a nekde v textu je odkaz na ona videa.
Uprimne receno je v nich uplne vsechno. Sam jsem dle nich vsechno sesteloval a nejakou dobu s tim lital. Pak jsem to spis jen z pleziru hodil do servisu, aby na to mrkli. Jediny, co doopravdy udelali je, ze mi trosku prehazeli elektroniku, kabely zabalili do buzirky a dali lepsi listy (mel jsem tam fakt hrozne mekky plastaky).
Zkratka a dobre, pokud pouzijes ona videa, vsechno sesteluj sam a pak nekomu rekni, at to skoukne. Je to lepsi varianta nez to rovnou nechat na nekom jinem. Stejne se to budes muset casem naucit stelovat sam
Veru, videjka su super vec. tiez mozem odporucit. neviem ktore ma namysli scarab ale tieto su celkom fajn. len ta anglictina. Ale po par mesiacoch sa na cloveka nalepia tie vrtulnikarske vyrazi cize nieje to take strasne.
http://www.helifreak.com/showthread.php ... h+throttle
ovsem treba sa zaregistrovat. ale oplati sa to. dost dobry web.
http://www.helifreak.com/showthread.php ... h+throttle
ovsem treba sa zaregistrovat. ale oplati sa to. dost dobry web.
PRÔTOS Carbon