MY 710
Re: MY 710
bady.new píše:Zdravim, co by jste řekli na tento stroj? http://www.vltava2000.cz/heli-shop/good ... 10Titanium Mam chut do toho jít, schválíte mi to?Bude mi na to stačit Eclipse 7QPCM?
Mám ji doma, koupila mi ji manželka na narozky v setu s RC soupravou. Byla ještě za zaváděcí cenu 9.999,-
Veškeré díly sedí z T-Rexe 450, celkové zpracování je super.
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
AloisO píše:bady.new píše:Zdravim, co by jste řekli na tento stroj? http://www.vltava2000.cz/heli-shop/good ... 10Titanium Mam chut do toho jít, schválíte mi to?Bude mi na to stačit Eclipse 7QPCM?
Mám ji doma, koupila mi ji manželka na narozky v setu s RC soupravou. Byla ještě za zaváděcí cenu 9.999,-
Veškeré díly sedí z T-Rexe 450, celkové zpracování je super.
Takové manželky jsou????
Čauky, sestavený vrtulník se do hliníkového kufříku vejde, nebo je také nepoužitelný jako u T-Rexe? bylo u toho nějaké nářadí? Díky moc
bady.new píše:Čauky, sestavený vrtulník se do hliníkového kufříku vejde, nebo je také nepoužitelný jako u T-Rexe? bylo u toho nějaké nářadí? Díky moc
Do kufru se v pohodě vejde i s dodávanou soupravou a čtyřmi aku. Nářadí tam nebylo žádné
Stal jsem se šťastným majitelem MY 710. Pěkná mašinka do kufru se vajde,ovšem aku a kabinu musíš sundat.
http://rczinke.wbs.cz/PICT0002.kopie.jpg
http://rczinke.wbs.cz/PICT0002.kopie.jpg
Aloha,
po dlouhé úvaze jsem taky koupil TY 710 Titanium.
Mám dotaz, dle prodejce je nutno stroj osadit dodanými servy, je to pro začátečníka velký problém? Nemyslím tím ani tak samotné osazení, ale jejich následné seřízení? To samé platí i orig. gyru - je také potřeba jej nějak seřídit? Nebo je to na bázi setu RTF?
Jde mi o to, zda mám vyhledat nějakého odborníka a nebo to zvládnu sám? Nejsem totiž vysloveně helinář, ale spíše autíčkář - zkušenosti mám s EasyCoptery V6 a XS, Bladem Pro - ale ty nebyli nějak náročné na seřízení/zalétaní
po dlouhé úvaze jsem taky koupil TY 710 Titanium.
Mám dotaz, dle prodejce je nutno stroj osadit dodanými servy, je to pro začátečníka velký problém? Nemyslím tím ani tak samotné osazení, ale jejich následné seřízení? To samé platí i orig. gyru - je také potřeba jej nějak seřídit? Nebo je to na bázi setu RTF?
Jde mi o to, zda mám vyhledat nějakého odborníka a nebo to zvládnu sám? Nejsem totiž vysloveně helinář, ale spíše autíčkář - zkušenosti mám s EasyCoptery V6 a XS, Bladem Pro - ale ty nebyli nějak náročné na seřízení/zalétaní
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Mne z heli-shopu prisiel komplet osadeny aj zo servami aj z gyrom aj zo vsetkym. Trebalo vsak doladit vela veci, takze urcite niekoho vyhladaj.
Stymi servami a gyrom to by si urcite zvladol, keby si videl par fotiek spravil by si to aj sam. Horsie to je potom z krivkami vo vysielaci, nastavenie stopy listov, citlivost gyra a podobne zalezitosti. Nevravim ze sa to neda vycitat z for a netu, ale vzdy je lepsie ked to robi niekto kto sa dotoho rozumie a vie co robi.
Cize suhlas so : scarabeus-om
dozvies sa aj vela informacii do zaciatku ktore su na nezaplatenie.
vidim ze uz aky taky letovy pozemny a vodny park mas takze budes mat aj nabijacku na Lipolky snad. ked nie tak uvazuj aj nad nou. Skoro mi az prislo cudne ze niekto s tolkymi strojmi sa boji ci dobre osadi serva.
Stymi servami a gyrom to by si urcite zvladol, keby si videl par fotiek spravil by si to aj sam. Horsie to je potom z krivkami vo vysielaci, nastavenie stopy listov, citlivost gyra a podobne zalezitosti. Nevravim ze sa to neda vycitat z for a netu, ale vzdy je lepsie ked to robi niekto kto sa dotoho rozumie a vie co robi.
Cize suhlas so : scarabeus-om
dozvies sa aj vela informacii do zaciatku ktore su na nezaplatenie.
vidim ze uz aky taky letovy pozemny a vodny park mas takze budes mat aj nabijacku na Lipolky snad. ked nie tak uvazuj aj nad nou. Skoro mi az prislo cudne ze niekto s tolkymi strojmi sa boji ci dobre osadi serva.
PRÔTOS Carbon
My 710: Co říct, je to kopie trexe450, ovšem vychytynější. Zatím cca. 15 letových hodin klidného poletování a poskakování a vše běhá jak má. Gyro je 100 procentrní kopie gy401.
Kufr i vysílač jsou solidní. Kufr pojme celou aparaturu, mimo nabíječky, i nějaké to nářadí. A vysílač je kopie ff9. Zatím naprostá spokojenost.
Je to lepší než jsem očekával.
Franta
Kufr i vysílač jsou solidní. Kufr pojme celou aparaturu, mimo nabíječky, i nějaké to nářadí. A vysílač je kopie ff9. Zatím naprostá spokojenost.
Je to lepší než jsem očekával.
Franta