LiPol s kapacitou > 3000mAh
- indigo
- Kontaktovat uživatele:
LiPol s kapacitou > 3000mAh
Potreboval by som Lipol 3S s velkou kapacitou.Na rozmere mi nezáleží.Dá sa to niekde zistiť a kúpiť?
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
Re: LiPol s velkou kapacitou.
indigo píše:Potreboval by som Lipol 3S s velkou kapacitou.Na rozmere mi nezáleží.Dá sa to niekde zistiť a kúpiť?
A co je u tebe velká kapacita? To bude u každého jinak...........
Re: LiPol s velkou kapacitou.
Upřesni, co je pro Tebe "velká kapacita". Jestli jednotky Ah, desítky Ah, nebo stovky Ah....
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: LiPol s velkou kapacitou
Koupil bych tohle 500ks a pozapojoval jak potřebuješ.
Pro 3S jsi na kapacitě cca 700Ah.
TO jen pro upřesnění, že je potřeba opravdu lepší dotaz.
Pro 3S jsi na kapacitě cca 700Ah.
TO jen pro upřesnění, že je potřeba opravdu lepší dotaz.
indigo píše:Potreboval by som Lipol 3S s velkou kapacitou.Na rozmere mi nezáleží.Dá sa to niekde zistiť a kúpiť?
asi sa jedna o nieco vynimocne, asi to bude chciet aj vynimocne riesenie....
ak sa ti jedna o mnozstvo uskladnenej energie isiel by som cestou nie 3S ale mozno aj 100S a pouzil znizujuci menic
bude jednoduchsie kablovanie tensimi vodicmi akurat nabijanie bude trosku komplikovanejsie, zrejme na viackrat
Je mi líto že ti odborníci nedokázaly odpovědět a tak ti zkusím částečně poradit já nezkušený,stačí mi na to cca 4 slova.Našel jsem v ČR 3S 10000 mAh. 15-30C . Možná existují i silnější ale pro odraz by ti to mohlo stačit.Zadej si do vyhledavače nějaké požadované parametry a hledej,mě na 15000 mAh se ukazovaly jen Powerbanky,není to zrovna moje hobby takže čekám i kritiku
- indigo
- Kontaktovat uživatele:
Čo som pozeral ,taká bežná kapacita 3S lipol je cca 2200-2500mAh.Velku kapacitu som mal na mysli 3S lipol cca3000mAh.Potrebujem to na ledkový pásik.
indigo píše:Čo som pozeral ,taká bežná kapacita 3S lipol je cca 2200-2500mAh.Velku kapacitu som mal na mysli 3S lipol cca3000mAh.Potrebujem to na ledkový pásik.
To není žádná velká kapacita. Úplně běžně se používá 5000, ke koupi kdekoliv. Sám žádný velký model nemám, a přesto tu mám těch 5000 několik...
Můžeš se podívat i v domácích obchodech https://www.peckamodel.sk/produkty/rc-m ... 000-mah/3s
indigo píše:Čo som pozeral ,taká bežná kapacita 3S lipol je cca 2200-2500mAh.Velku kapacitu som mal na mysli 3S lipol cca3000mAh.Potrebujem to na ledkový pásik.
Pozeráš špatně. První co mě napadl a tam tohle:https://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/eshop/1-1-Li-Po-BATERIE/2-2-3S/5/2219-Bighobby-NANO-Tech-20000mAh-3S-25C
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
dratek píše:Je mi líto že ti odborníci nedokázaly odpovědět a tak ti zkusím částečně poradit já nezkušený,stačí mi na to cca 4 slova.Našel jsem v ČR 3S 10000 mAh. 15-30C . Možná existují i silnější ale pro odraz by ti to mohlo stačit.Zadej si do vyhledavače nějaké požadované parametry a hledej,mě na 15000 mAh se ukazovaly jen Powerbanky,není to zrovna moje hobby takže čekám i kritiku
Velikost kapacity určuje číslo a za něj se dodá zkratka mAh, případně Ah, někdy i kAh. Protože Lipol 3S s velkou kapacitou u každého z nás "vyvolá" jiné číslo, jeho velikost, tak pochopitelně nejde odpovědět. A není to nic o odbornicích
Pro mě je malá kapacita pod 100Ah a velká nad 1000Ah. Nediv se, že "odborníci" nedokáží odpovědět
Re: LiPol s kapacitou > 3000mAh
Jasně novfro ,chápu to
ale vždyť šlo jen o jednoduchý nástřel a tazatel alespoň uvedl že chce 3S a tak jsem jen ze zvědavosti zadal největší kapacitu a jak jsem psal tak mi to víc jak 10000mAh nenašlo a nakonec se ukázalo že mu stačí běžná baterka
takže to tak prostě chodí,nezkušených je nás víc tak díky i za něho za příští shovívavost 
Kolik ampér má LED pásek odběr? Nebyl by lepší 3S2P LiIon (třeba POWER ION(=VTC4) od JETI)?
POWER ION 2100 3S2P
! Nepotřebují balancovat. Při vybíjení stačí ošetřit Umin = 3 V / článek (2.5 V / článek)
Možná by stačily i 3S1P
http://shop.jetimodel.cz/power-ion-2600-3s1p-p-66228
http://shop.jetimodel.cz/power-ion-2100-3s1p-p-66222