Viper

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Marek71 »

Iste, ale snaď u všetkých motorov Python 60 by mal byť odpor vinutia rovnaký, nie ? Tak preto nechápem, prečo ten max prúd nie je uvedený. Je to dosť doležitý parameter.

breznev píše:Jinak zatizitelnost samozrejme zalezi na mnoha faktorech, treba na odporu vinuti...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
breznev

#17 Příspěvek od breznev »

Marek71 píše:Iste, ale snaď u všetkých motorov Python 60 by mal byť odpor vinutia rovnaký, nie ? Tak preto nechápem, prečo ten max prúd nie je uvedený. Je to dosť doležitý parameter.

breznev píše:Jinak zatizitelnost samozrejme zalezi na mnoha faktorech, treba na odporu vinuti...

ackoli je 60 mensi a lehci nez 100, tak diky mensimu vnitrnimu odporu (taky vice otacek na volt) ji lze zatizit stejne (ne-li kratkodobe vic) nez tu 100.
V analogii automobiloveho prumyslu je to oznaceni 30, 60, 100.... rekneme na urovni oznaceni BMW 3, 5, 7...

a to ze neni max proud uvedeny je problem vyrobce, ja jen rikam jak to je s tema cislama a ze proste Python 60 neznamena, ze to je 60W motor, protoze vim, ze proste zvladne vyrazne vic. Nic jinyho sem tim rict nechtel.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marek71 »

Jasne, chápem ťa... len toto všetko by mal výrobca uviesť na webe. Ja laicky predpokladám večší motor = večšie zaťaženie a večší výkon. A ani tie ot/Volt nie sú uvedené...
Pretože potom to mýli a zákazník má z toho chaos. Potom radšej kúpi motor niekde inde, kde má uvedené všetky potrebné parametre, prípadne aj grafy a tak. Ako napr. u motorov POT xx.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
breznev

#19 Příspěvek od breznev »

:roll:
Fiba

#20 Příspěvek od Fiba »

No ja jsem nezjistoval vnitrni odpor vinuti, ani dalsi el. parametry. Jen jsem vyzkousel. ze na 3/4 plynu to visi jeste po 5 minutach letu. A na K910 litam 10 minut nez se zacne projevovat ubytek vykonu. Ale odmitam se tady hadat o parametrech motoru, ja jsem se svymi spokojen a odmitam je vnucovat ostatnim. Spis jsem chtel vedet nazory ostatnich na Vipera.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“