Viper
letovou hmotnost mam 380g a to vse podle doporuceni a jeste mam trochu lehci motor - Python60 namisto Potenskeho100 a baterky jsem umistil tesne za motor abych nemusel pridavat zavazi. Lita mi to taky velmi pekne, jen mne zklamal material - nevim co je to za EPP ale strasne se z nej droli kulicky.To je vec, kterou jsem u jinych EPP modelu nevidel.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Čemech je na svojom webe trochu skúpy na detaily, ale motor o hmotnosti 32gr. bude mať tých 60, max. 100W.
breznev píše:Čop píše:Mě se nic nedrolí. A hlavně nechápu jak ti to může lítat na 60W motorek. Já tam měl poprvé 200W a teď 150 a s vrtulí 8/6 a tříčlánkem je to tak akorát...
60 v nazvu motoru nevyjadruje vykon.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Marek71 píše:Čemech je na svojom webe trochu skúpy na detaily, ale motor o hmotnosti 32gr. bude mať tých 60, max. 100W.
Takze v mustangovi litam nejakej skoro 200W motor?
A mě se v jednom testu nezdálo, že na 10NiCd si bral s APC 8x6 16A, bral jsem to jako překlep. To teda cumim s cim to vlastne litam...
PS: Ten python100 ma 62g a popisky na strankach cemechu me vazne stvou.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marcos píše:wow, takze kdyz mam pythona100, takze neni 100 watovej?
tak zrovna ta 100 priblizne sedi, ale i z ty 60 dostanes 100W (i vic). Ptal jsem se na to Cemecha a to cislo vyjadruje predevsim neco jako velikost motoru. Jinak zatizitelnost samozrejme zalezi na mnoha faktorech, treba na odporu vinuti...