Dobrý den,
mám prosím dotaz ohledně výše uvedeného motoru.
Mám ho totiž "v merku", ale nejsem si jistý průměrem hřídele, jestli je to 3,1něco , nebo 4mm. Kvůli unašeči.
Byl bych Vám proto moc a moc vděčný, kdybyste mi tento údaj (průměr hřídelky) napsal.
Z hobbycity tyto údaje dostat prostě nemůžu
Děkuji moc za testy tohoto motoru, pomohlo mi to při výběru. Budu tento motor dávat na mého prvního plnokrevníka Edge 540T (taktéž z hobbycity - polystyrenový akrobatický otloukánek). Byla tam původně nějaká střídavá věc s převodovkou s jedenáctiplacovou vrtulí. Letělo to, ale hučelo to jak kdybych za letu mixoval palačinky

. Pak jsem tam dal Turnigy 2209.
Viz příp. video (začátek videa s převodovkou, pokr. s Turnigy 2209):
http://youtube.com/watch?v=Ppi8nM7jgvQ
S tím jsem byl moc spokojený, bohužel jsem to nedávno naplno "našil" do země. Mimo jiných, nepříliš zásadních škod, mám ohnutou hřídel a i když mám ještě jednu náhradní, další už z hobbycity nedostanu (jaké překvapení). No a když jsem počítal, kolik by mě stálo několik hřídelí "na zkoušku", tak jsem zjistil, že tady ten Turnigy 28-30B vyjde na stejné peníze a hlavně, hřídele jsou...
A protože chci u toho svého éra zatím spíš tah než velkou rychlost (nemám na akrobaty moc "ruce"), přišli mi vaše testy moc vhod.
Ještě jednou za ně děkuji.
RiMr.