Easy Glider Pro Elektro aneb nezačínat na stíhačce

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BadBoy

#76 Příspěvek od BadBoy »

Honzulus píše:jj je mi to jasny, vzdyt prave proto rikam ze by se dal vyuzit nejak ten Ray, je k nemu i regl a vyber z nich je velkej. cena je skvela, vetsinou okolo 1500kc i s reglem.

já mám z hobbycity za 960 Kč motor, regulátor a čtyři serva. Cena je včetně poštovného!:)
strigy

#77 Příspěvek od strigy »

jo já to mám taky tak, jen ješte levnejší
BadBoy

#78 Příspěvek od BadBoy »

strigy píše:jo já to mám taky tak, jen ješte levnejší

si měl lepší kurz?? Nebo máš nějaké větší slevy a hobbycity??
strigy

#79 Příspěvek od strigy »

ja sem nebral serva
Honzulus
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Honzulus »

ja teda pres net nikdy veci do era nenakupoval a uz vubec ne ze zahranici. jak to vlastne platite? pres ucet?
BadBoy

#81 Příspěvek od BadBoy »

Honzulus píše:ja teda pres net nikdy veci do era nenakupoval a uz vubec ne ze zahranici. jak to vlastne platite? pres ucet?

tam se dá platit přes paypal, ale já ho nemám aktivovaný, tak jsem to platil přes embasovanou platební kartu, jen zadáš údaje z karty, a když máš povolené placení přes internet, tak je to hned zaplaceno!:)
Honzulus
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Honzulus »

ja se v tomhle vubec nevyznam, muzes my to vysvetlit nejak po lopate, co je co? a jak se to ve vysledku zaplati? kdyz tam jsou dolary nebo neco jinyho tak se to automaticky prevadi na koruny nebo jak? ani nevim co je ta embasova karta a paypal takze jsem z toho nic nezjistil
BadBoy

#83 Příspěvek od BadBoy »

Honzulus píše:ja se v tomhle vubec nevyznam, muzes my to vysvetlit nejak po lopate, co je co? a jak se to ve vysledku zaplati? kdyz tam jsou dolary nebo neco jinyho tak se to automaticky prevadi na koruny nebo jak? ani nevim co je ta embasova karta a paypal takze jsem z toho nic nezjistil

Hele přes embasovanou platební kartu (je normální karta mestercart, visa, atd., u které jsi v bance aktivoval placení přes internet) to funguje tak, že má banka daný nějaký kurz na ten den a podle toho se ti to přepočítá na dolary a napíše ti to před potvrzením kolik to bude v českých, u mě to bylo 962 a nějaký halíře. Takže mě to dalo kurz nějakých 15,95 Kč.
A Paypal je služba kde se zaregistruješ a zadáš udaje z karty, které jsou potřeba k platbě přes internet (to je číslo karty, doba platnosti, a z druhé strany karty poslední trojčíslí). Spousty internetových obchodů (cizích a taky akuce www.ebay.com) nabízí přávě placení přes paypal, takže už u těch obchodů nebudeš muset zadávat znovu údaje z karty, což je dobré kvůli bezpečnosti, protože jediný kdo z ná údaje z karty je paypal. U paypal máš ještě výhodu výběru kurzu tvé banky a paypalu, někdy se liší, takže se dá ještě ušetřit.
To je celý, je to celkem jednoduchý.:)
Naposledy upravil(a) BadBoy dne sob 07.06.2008 9:20, celkem upraveno 1 x.
BadBoy

#84 Příspěvek od BadBoy »

Chápeš?
Honzulus
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Honzulus »

aha takze ja se s takovymhle nakupem muzu rozloucit, je mi 15 a zadnou platebni kartu nemam :(
BadBoy

#86 Příspěvek od BadBoy »

Honzulus píše:aha takze ja se s takovymhle nakupem muzu rozloucit, je mi 15 a zadnou platebni kartu nemam :(

no tak to bohužel ano, anebo se tady s někým můžeš domluvit kdo tam nakupuje často a on to vezme na sebe, když mu pošleš peníze. Určitě se někdo takový najde.
Honzulus
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Honzulus »

jo taky me to napadlo, ale nikoho takovyho neznam kdo by bydlel blizko me a zatim stejne penize nemam takze bych ani nic vzit nemohl
strigy

#88 Příspěvek od strigy »

a rodiče nemají?
BadBoy

#89 Příspěvek od BadBoy »

Tak motor už je na skladě, tak snad nám to přijde co nejdříve!:)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Walhalla »

Honzulus píše:jo taky me to napadlo, ale nikoho takovyho neznam kdo by bydlel blizko me a zatim stejne penize nemam takze bych ani nic vzit nemohl

no, pokud si neco chces kupovat u nas, tak nejaky penize ty a nebo rodice mit musite.. a kdyz to budes kupovat v zahranici, tak to vetsinou vyjde mnohem levnejsi (v zavislosti na tom co kupujes od poloviny az po desetinu)

takze bych doporucoval kontaktovat rodice, kteri by mohli byt ochotni pomoci a tim aspon nebude problem, jak jsi psal, ze nikdo v okoli neni nebo ho neznas...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“